Şehitkamilli Minik Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Minik Öğrencilerin Karne Heyecanı

Şehitkamilli Minik Öğrencilerin Karne Heyecanı

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Karşıyaka Sosyal Tesisi ile Sam Sosyal Tesisi Anaokullarında okul öncesi eğitim gören minik öğrenciler ilk karne sevincini yaşadı.

12.06.2014 15:56

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı Karşıyaka Sosyal Tesisi ile Sam Sosyal Tesisi Anaokullarında okul öncesi eğitim gören minik öğrenciler ilk karne sevincini yaşadı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrenciler bu mutlu anlarını anneleriyle yaşadılar.

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı Karşıyaka ve Sam Sosyal Tesisi anaokullarında düzenlenen karne dağıtım törenine öğrenciler ve velileri yoğun ilgi gösterdi.

Karne dağıtımı öncesi öğrenciler yaptıkları bir birinden güzel gösterilerle büyük beğeni topladılar. Kepleriyle karne alma törenine katılan minik öğrenciler, öğretmenlerinden karneleri aldıktan sonra toplu bir şekilde keplerini havaya attılar. Çocuklarının ilk karne heyecanına ortak olan veliler ise mutluluklarını çocuklarına sarılarak yaşadılar. Karnelerini alan öğrenciler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çocukların aldıkları eğitimden memnun olduklarını söyleyen veliler, "Şehitkamil Belediyesi'nin Sosyal Tesislerindeki Anaokullarında çocuklarımız okul öncesi eğitimini tamamladılar. Çocuklarımız bir yıl süreyle buradaki hocalarımız sayesinde aldıkları eğitimlerle iyi bir süreç geçirdiler. Çocuklarımızın bundan sonraki eğitimlerinde daha başarılı olacaklarını düşünüyoruz. Çünkü çocuklarımız burada okul öncesi eğitimini tamamladılar ve bugün karnelerini aldılar. Çocuklarımıza bu emekleri sunan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Minik Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika


Advertisement