Sgk Heyetinden 'Sosyal Güvenlik Haftası' Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Sgk Heyetinden 'Sosyal Güvenlik Haftası' Ziyaretleri

Sgk Heyetinden \'Sosyal Güvenlik Haftası\' Ziyaretleri

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hayrettin Karbuz ve beraberindeki İl Müdür Yardımcıları, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır’ı makamında ziyaret etti.

16.05.2016 18:19

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hayrettin Karbuz ve beraberindeki İl Müdür Yardımcıları, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hayrettin Karbuz ile İl Müdür Yardımcıları Hülya Kaynak, Sevim Yıldız ve İbrahim Güven, Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır'ı makamında ziyaret etti. SGK İl Müdürü Hayrettin Karbuz, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'nın, 2006 yılı Mayıs ayında tek çatı altında toplayan 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile Sosyal Güvenlik Kurumu olarak vatandaşlara hizmet sunmaya başladıklarını hatırlattı. Karbuz, Sosyal Güvenlik Haftası süresince, kurum içinde ve dışında vatandaşların katılımını da sağlayarak, sosyal ve kültürel alanda çeşitli etkinlikler düzenlemek suretiyle, vatandaşlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını belirtti.

Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Sosyal güvenlik konusunda, ilköğretimden başlanarak özellikle Yükseköğretimde işçi sağlığı ve iş güvenliği konularının müfredatlar içinde yer alması gerekmektedir" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk Heyetinden 'Sosyal Güvenlik Haftası' Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement