Siirt'te Eski Kadın Doğum Binası 2 Yıldır Atıl Durumda - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Eski Kadın Doğum Binası 2 Yıldır Atıl Durumda

Siirt\'te Eski Kadın Doğum Binası 2 Yıldır Atıl Durumda

Siirt’te uzun yıllar Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak kullanılan bina, değerlendirilmeyince 2 yılda atıl duruma geldi.

22.06.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te uzun yıllar Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak kullanılan bina, değerlendirilmeyince 2 yılda atıl duruma geldi.

Doğan Mahallesi Siirt- Eruh karayolu üzerinde uzun yıllar 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi binası olarak hizmet veren bina, 2 yıl önce tamamlanarak hizmete giren 400 yataklı yeni Siirt Devlet Hastanesi binasına taşınmıştı. Sahipsiz bırakılan 100 yataklı hastane binası, 6-7 Ekim Kobani olaylarında ve daha sonra aradan geçen zaman içinde iki defa yakılmıştı. Zaman içinde binanın tüm camları kırılıp, kapı, pencere ve çatısı yakıldı. Şuan uçucu madde kullanıcıların mekanı haline gelen bina, çevrede ikamet eden mahalle sakinlerini de tedirgin ediyor.

Binayı bu hale getirerek devleti milyarlarca para zarara uğratanlardan hesap sorulması gerektiğini aktaran mahalle sakinleri, binanın bir şekilde mevcut durumdan kurtarılması gerektiğini söyledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Eski Kadın Doğum Binası 2 Yıldır Atıl Durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement