Siirt'te Kaldırım İşgalleri Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Kaldırım İşgalleri Değerlendirildi

Siirt\'te Kaldırım İşgalleri Değerlendirildi

Belediye Başkanı Bakırhan, Siirt merkezde bulunan kaldırım işgalleri zorunun çözümü için Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan personelle bir araya gelerek, durumu değerlendirdi.

16.04.2014 17:09

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Siirt merkezde bulunan kaldırım işgalleri zorunun çözümü için Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan personelle bir araya gelerek, durumu değerlendirdi.

Kenttin önemli sorunları arasında yere alan kaldırım işgallerine son vermek amacıyla hafta başında başlatılan çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı Bakırhan ve EşBaşkanı Belkiza Beştaş Epözdemir başkanlığında zabıta ekipleri ile durum değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Bakırhan, başta kadın ve çocukların cadde ve sokaklarda rahatça gezmelerinin önünde engel teşkil eden kaldırım işgallerine son vermekte kararlı olduklarını söyledi.

Zabıta personelinin görev sorumlulukları içerinde başta kaldırım işgalleri olmak üzere diğer konularda kesinlikle taviz vermemesi gerektiğini vurgulayan Bakırhan, şöyle konuştu:

"Zabıta hizmetlerinin daha sağlıklı uygulanabilmesi için yönetim olarak her türlü desteği personelimize sunacağız. Bu anlamda bizler de zabıta personelinden halkın daha rahat şartlarda cadde ve sokaklarda dolaşabilmesi görev ve sorumluluklarını yerine getirmesini istiyoruz. Kaldırım işgallerinin son bulması için başta pilot bölge olarak seçtiğimiz ve kentin en işlek caddesi olmak üzere hiçbir kişi veya esnafa herhangi bir ayrıcalık tanınmadan izin verilmemesini ve denetimlerin artırılması gerekiyor."

Toplantının ardından denetime çıkan zabıta ekipleri, Güres Caddesi'nde denetimlerde bulundu. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Kaldırım İşgalleri Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement