Siirt Valisi Tutulmaz, Baykan İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Siirt Valisi Tutulmaz, Baykan İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Baykan ilçesi ve Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

10.03.2015 17:31

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Baykan ilçesi ve Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Tutulmaz, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl Jandarma komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ile birlikte Baykan ilçesi ve Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, ilçe daire amirleri ve vatandaşlar tarafından Veysel Karani beldesinde karşılanan Vali Tutulmaz, bir dinlenme tesisinde köy korucularıyla değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda, Baykan Kaymakamlığı tarafından verilen yemeğin ardından, konuşmalar yapıldı.

Toplantıda, Köy korucularımızın sorun ve talepleri değerlendirildi.

Toplantı ardından, Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet, Baykan Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Ufuk Akıl'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet, Baykan esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.

Baykan'da bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tutulmaz, İlçede Satranç şampiyonu aynı zamanda kahvehane sahibi olan Şevket Ilık adlı vatandaşla sohbet etti.

Burada sadece satranç oynandığına dikkat çeken Vali Tutulmaz, bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini belirterek, işletme sahibi Ilık'ı kutladı.

Daha sonra vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Tutulmaz, Vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek, ilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Baykan'da devlet olarak önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini ancak halen yapmamız gereken çok işlerin olduğunu kaydeden Vali Tutulmaz, "Peygamber efendimizin sevgisine mazhar olan ve Anne sevgisinin timsali Veysel Karan-i hazretlerinin makamının bulunduğu kutlu beldemizi iyi tanıtıp, buradaki inanç turizmini daha da geliştirmeliyiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt Valisi Tutulmaz, Baykan İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement