Soner Çetin Anketlerde En Başarılı Belediye Başkanı - Son Dakika
Yerel

Soner Çetin Anketlerde En Başarılı Belediye Başkanı

Soner Çetin Anketlerde En Başarılı Belediye Başkanı

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gezici Araştırma Şirketi’nin yaptığı kamuoyu araştırmasından sonra, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin (AKAM) yaptığı ankette de, en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

13.07.2016 10:16

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gezici Araştırma Şirketi'nin yaptığı kamuoyu araştırmasından sonra, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi'nin (AKAM) yaptığı ankette de, en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Gezici Araştırma Şirketi'nin anketinde yüzde 67.8 oy oranıyla 'En Başarılı Belediye Başkanı' seçilen Başkan Çetin, AKAM'ın araştırmasında ise yüzde 68'lik oy oranı ile en başarılı belediye başkanları arasında yerini aldı.

AKAM'ın 2-8 Temmuz 2016 tarihleri arasında, 30 il ve bağlı ilçelerinde, 8 bin 890 kişiyle yüz yüze görüşme yöntemiyle gerçekleştirdiği araştırmada, yüzde 68'lik oy oranı ile Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları arasında yer alan Soner Çetin, Adana'dan listeye giren tek belediye başkanı oldu.

Başkan Çetin, Gezici Araştırma Şirketi'nin 20 Kasım ile 12 Aralık 2015 tarihleri arasında, 30 büyükşehirde 7 bin 768 kişiyle görüşerek gerçekleştirdiği araştırmada Çetin, 'En Başarılı Belediye Başkanı' seçildiği anketten 7 ay sonra, AKAM tarafından gerçekleştirilen ankette, memnuniyet oranını artırdı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soner Çetin Anketlerde En Başarılı Belediye Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement