Sungurlu Sağlık-sen'den Bekiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Sağlık-sen'den Bekiroğlu'na Ziyaret

Sungurlu Sağlık-sen\'den Bekiroğlu\'na Ziyaret

Sungurlu Sağlık-Sen yöneticileri AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na kutlama ziyaretinde bulundular.

11.11.2015 18:01

Sungurlu Sağlık-Sen yöneticileri AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'na kutlama ziyaretinde bulundular.

Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Karakuş, Hastane Müdürü Ahmet Gökhan Karapapak, Personel Müdürü Canan Karaca'nın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Sağlık-Sen Sungurlu Temsilcisi Nuri Lafcı, 1 Kasım seçimlerinin ülke adına hayırlara vesile olması için temenni de bulunarak, Bekiroğlu'na siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da, seçimlerde AK Parti'ye gönül vermiş sivil toplum kuruluşlarının katkısının da yadsınamayacağını belirterek, "Bu memleket hepimizin, bu memleket bizim, halkın sağduyu gösterip AK Parti'ye teveccüh göstermesinden dolayı tüm hemşehrilerimize, emeği geçen herkese ve bu süreçte bizleri destekleyen sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ülkenin istikrarı ve güveni için halkın oynanan oyunları görerek kullanmış olduğu oylarla yeniden istikrar ve AK Parti'nin kazandığını belirten Bekiroğlu, "Elde edilen seçim zaferinde topluma önderlik eden sivil toplum kuruluşlarının da açık desteklerini deklare etmesinin bu seçimde katkısı büyüktür. STK'lar bizim için her zaman değerlidir. Sadece seçimde değil her zaman onlar ile birlikteyiz. 13 yıldır süre gelen istikrarlı ve güvenli ortamın bozulmaması ve istikrarın sürmesi için STK'larımızın verdikleri desteği unutmamız mümkün değildir. Her zaman yanımızda olan ve bizlere bu seçim sürecinde ve sonrasında destek veren tüm sendika başkanlarına ve yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Sağlık-sen'den Bekiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement