Taşköprü'de Mahalle İftarları Başladı - Son Dakika
Yerel

Taşköprü'de Mahalle İftarları Başladı

Taşköprü\'de Mahalle İftarları Başladı

Taşköprü Belediyesi koordinesinde bu yıl ikincisi düzenlenen mübarek Ramazan ayı boyunca mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve hayırsever vatandaşların desteğiyle verilecek olan mahalle iftarları Harmancık Mahallesi’nden başladı.

12.06.2016 16:16

Taşköprü Belediyesi koordinesinde bu yıl ikincisi düzenlenen mübarek Ramazan ayı boyunca mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve hayırsever vatandaşların desteğiyle verilecek olan mahalle iftarları Harmancık Mahallesi'nden başladı.

Toplamda 14 mahallesi bulunan Taşköprü'de 11 Haziran Cumartesi günü Harmancık Mahallesi'nden başlayan mahalle iftarları 1 Temmuz Cuma günü Tekke Mahallesi'nde sona erecek.

İlk olarak Harmancık Mahallesi'nden başlayan mahalle iftar yemeği Alişan Ağa Sokak'ta gerçekleşti.

Günün erken saatlerinden itibaren başlayan hazırlıkların ardından iftar saatinin yaklaşmasıyla vatandaşlar alana akın etti. Ezanın okunmasıyla Yeni Camii İmam Hatibi Eyüp Alsan'ın yaptığı dua ile oruçlar açıldı.

İftar programına Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Taşköprü Ziraat Odası Başkanı Murat Çelik, daire amirleri, STK temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Harmancık Mahallesi Muhtarı Osman Şenel ve mahalle muhtarlarının yanı sıra 800'e yakın mahalle sakini katıldı. Ramazan'ın birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, geçtiğimiz yıl ilk olarak başlattıkları mahalle iftarı uygulamasının tüm Taşköprü halkının büyük ilgi göstermesi nedeniyle bu yılda devam ettiklerini kaydetti.

Arslan ayrıca bu yıl Harmancık Mahallesi'nden start verdiklerini ve ay boyunca 14 mahallede yapacakları iftar programlarına tüm mahalle sakinleri ve ilçe halkını beklediklerini ifade etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşköprü'de Mahalle İftarları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement