Taşova Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine Kıyafet Yardımı - Son Dakika
Yerel

Taşova Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine Kıyafet Yardımı

Taşova Yatılı Bölge Ortaokulu'nda öğrenim gören 293 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

18.02.2014 16:15  Güncelleme: 15:16

Özel bir giyim firmasından temin edilen kıyafetler, Kaymakam Engin Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy, İlçe Müftüsü Harun Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hamit Akkoyunlu, Mehmet Uysal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Gündüz, kurum müdürleri ve Okul Müdürü Ali Boğalı tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Kaymakam Uysal, "YİBO'lar bizim için çok önem arz eden yerler. Sizin eğitim öğrenim gördüğünüz yerlerin fiziki şartlarını düzeltmeye çalıştığımız gibi eğitim kalitesinde de elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Bizim öğretmenlerimizden beklentimiz iki yönlü insan yetiştirmedir, hem vatanına milletine sadık, ahlaklı, cesaretli ve aynı zamanda edepli, terbiyeli, hedef sahibi nesiller, aynı zamanda ders ve sınav yönüyle de zirvede olan nesiller  yetiştirilmesi. Böyle olacağına da inanıyoruz. Bizler de sizler gibi bu sıralardan, küçük yerlerden geldik. İlk başta bir hedef koymalısınız, ne olacağınıza karar verip o hedef üzerine gitmeniz lazım. Sizler isteyeceksiniz bizler öğretmenleriniz ve idarecileriniz önünüzü açacağız" dedi.

Uysal, "Bu kıyafetlerin dağıtılması ile yavrularımızın bir nebze mutlu olmasına vesile olan  herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine Kıyafet Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement