Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi'nin, kadınlar için düzenlediği zumba etkinliği devam ediyor.

22.05.2015 18:34

Süleymanpaşa Belediyesi'nin, kadınlar için düzenlediği zumba etkinliği devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, birincisi 16 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen aerobik dans zumba etkinliğinin yarın ve her cumartesi yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, etkinliğin Sahil Dolgu Alan'da profesyonel eğitmenler gözetiminde, her cumartesi saat 08.00 - 09.00 arası yapılacağı ve herkesin ücretsiz olarak katılabileceği bildirildi.

Süleymanpaşa Satranç Turnuvası

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından "Süleymanpaşa 1. Satranç Turnuvası" düzenlenecek.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde yarın başlayacak ve 2 gün sürecek olan turnuvada başarılı olanlara toplam 4 bin 500 lira ödül dağıtılacak.

Ayrıca, satrançta uluslararası birçok başarıya imza atan Suat Atalık da, turnuvada simültane olarak aynı anda 60 kişi ile satranç oynayacak.

Kandilli Rasathanesi'nden Tekirdağ'a ivme ölçer

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından, Tekirdağ  Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa'daki hizmet binalarına ivme ölçer yerleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı ile Kandilli Rasathanesi tarafından birlikte yürütülen proje kapsamında, Süleymanpaşa'da 3 noktaya yerleştirilen ivme ölçerlerin, deprem ivmesinin deprem anında zemini ne miktarda ve şiddette sarstığını  belirlemek  amacıyla kullanılacağı belirtildi.

Açıklamada, ivme ölçer istasyonlarından elde edilen veriler sonucunda, yerleşim yerlerinde, deprem sırasında oluşabilecek hasar tahmini ve şiddet dağılımının  belirlenebileceği bildirildi.

İvme ölçer istasyonlarının sayısının il genelinde arttırılacağı kaydedildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa'daki yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 100. Yıl Sanayi Sitesi'ndeki yol yapım çalışmaları kapsamında, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesinin ardından asfalt çalışmalrının başladığı bildirildi

Açıklamada, sanayi sitesine inen yollarda da kilit taş, bordür, tretuvar ve yağmur oluğu çalışmalarının devam ettiği ifade edilerek, çalışmaların eylül ayından önce bitirileceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement