Total Oil ve Toçev'den Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Total Oil ve Toçev'den Eğitime Destek

"Total Eğitime Destek Projesi" kapsamında Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) işbirliğiyle Karasu Konacık Köyü'nde ilkokul açıldı."Total Eğitime Destek" projesi ile birçok okulun eksiklerini giderdiklerini söyledi.

01.11.2012 17:41

"Total Eğitime Destek Projesi" kapsamında Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) işbirliğiyle Karasu Konacık Köyü'nde ilkokul açıldı.

Total Oil Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen açılışta yaptığı konuşmada, eğitim alanında birçok proje yürüttüklerini ve

"Total Eğitime Destek" projesi ile birçok okulun eksiklerini giderdiklerini söyledi.

Sakarya'nın da dahil olduğu 9 ilde okulları yenilediklerini ifade eden Ürgen, "Son üç yılda olduğu gibi bu yıl da okul yenileme projemizi TOÇEV ile gerçekleştirdik. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyor, destekleri için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu ise onardıkları 203 köy okuluna bir yenisini eklemenin onuru ve mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, "Total ile onardığımız dördüncü köy okulunu açıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı eğitim alması için altyapının önemini bilerek, çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi ve daha aydınlık Türkiye için çalışmaya yılmadan devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ise emeği geçen herkese teşekkür ederek,

"Eğitimdeki başarıyı artırmak için tüm taraflar, öğrencilerimiz, aileler, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, herkesin gayretle eğitimdeki seviyeyi, başarıyı arttırma, geleceğe iyi nesiller yetiştirme mücadelesi veriyor. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye belirtti.

Protokol üyeleri daha sonra yenilenen okulun açılışını yaptı.

Muhabir: Uğur Subaşı

Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Total Oil ve Toçev'den Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement