Türkiye Üçüncüsü Boksör ve Karateci Kız Kayboldu - Son Dakika
Yerel

Türkiye Üçüncüsü Boksör ve Karateci Kız Kayboldu

Türkiye Üçüncüsü Boksör ve Karateci Kız Kayboldu

Bursa'da, Boks Şampiyonası Türkiye 3'üncülüğü bulunan ve karatede kara kuşak sahibi Kübra Sönmez'in babası, kızından 3 gündür haber alamadıklarını söyledi.

26.02.2015 14:03  Güncelleme: 17:04

Bursa'da, Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası Türkiye 3'üncülüğü de bulunan, karatede kara kuşak sahibi Kübra Sönmez'in (17) babası, kızından 3 gün haber alamadıklarını bildirerek polise ihbarda bulundu.

Baba Bünyamin Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının 24 Şubat'ta öğleye doğru, öğrenim gördüğü Yıldırım ilçesindeki Latif Dörtçelik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinden izin alarak dersten ayrıldığını, daha sonra ondan haber alamadıklarını söyledi.

ADANA'DAKİ ABLASININ YANINA GİTMEK İÇİN ARKADAŞLARINDAN PARA İSTEMİŞ

Yavuzselim Polis Merkezi ile Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne kayıp ihbarında bulunduğunu anlatan Sönmez, "Kızım, bazı arkadaşlarının yanına gitmiş. Adana'daki ablasının yanına gitmek istediğini ancak cebinde 50 lirası bulunduğunu söyleyip onlardan para istemiş. Bunun ardından da Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde iki şüpheli tarafından alıkonulduğunu öğrendik. Şüpheli Murat ve Merve adlarındaki iki kişiye ulaşmak için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Şüphelilerden biri beni telefonla arayıp Kübra'yı Adana'ya göndereceğini söyledi."

BOKS FEDERASYONU KIZINI BULMAK İÇİN YARDIM EDECEK

Kızının kayıp haberini alan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'in kendisini telefonla aradığını belirten Sönmez, konuyu takip ettiklerini ve federasyon olarak onun bulunması için gereken yardımı yapacaklarını söylediğini aktardı.

Kübra Sönmez, küçük yaşta başladığı karate sporunda kara kuşak sahibi, 5 yıl önce başladığı boksta ise Türkiye 3'üncülüğü bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Üçüncüsü Boksör ve Karateci Kız Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement