Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Ticaret Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile Yalova Üniversitesi İşletme Fakültesi işbirliğinde Girişimcilik Semineri düzenlendi.

21.04.2015 11:56

Yalova Ticaret Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu ile Yalova Üniversitesi İşletme Fakültesi işbirliğinde Girişimcilik Semineri düzenlendi.

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal Karakoyun, fakülte salonunda düzenlenen seminerde aile şirketi olup da orada çalışmaya korkan gençlerin korkmadan şirkete daha farklı yenilikler katmalarını söyledi.

Girişimcilikte risk almanın çok önemli olduğunu belirten Karakoyun, daha sonra girişimcilikte riskler, sermayenin tedarik edilmesi, üretim faktörlerinin koordinasyonu, yönetim, değer yaratma, iş yerinde sorumluluk ve yetkiler üzerine bilgiler verdi.

Daha sonra Karakoyun, öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı.

Çınarcık'da yol istinat duvarı onarım çalışması

Çınarcık Belediyesi, tarafından yol istinat duvarı onarım çalışması yapıldı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Poyraz Caddesi üzerindeki çöken ve yeniden yapımına başlanan yol istinat duvarı çalışmasını inceledi.

Kurt, burada yaptığı açıklamada çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi.

Yaşanan olayda can kaybı yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Kurt, "Burada meydana gelen çökmeden sonra derhal harekete geçip gerekli girişimleri başlattık. Eskisinden daha büyük, daha güvenli ve güçlü bir istinat duvarı yapıp benzer olayların önüne geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement