Yozgat'ta Açık Öğretim Fakültesi Bürosu Önünde Kayıt Kuyruğu - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Açık Öğretim Fakültesi Bürosu Önünde Kayıt Kuyruğu

Yozgat\'ta Açık Öğretim Fakültesi Bürosu Önünde Kayıt Kuyruğu

Yozgat’ta Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesini kazanan ve kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler son güne kalınca kayıt bürosu önünde uzun kuyruk oluştu.

15.10.2014 20:31

Yozgat'ta Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesini kazanan ve kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler son güne kalınca kayıt bürosu önünde uzun kuyruk oluştu.

Yozgat'ta Açık Öğretim Fakültesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, kayıt işlemlerini son güne bırakınca saatlerce beklemek zorunda kaldılar. Yağmur altında bekleyen öğrencilere ise kayıt bürosu yanında bulunan Testi Restoran işletmecisi, yağmur altında bekleyen öğrencilere ücretsiz olarak çay ikramında bulundu. Kayıt işlemlerini son güne bırakan öğrenciler, bu kadar kalabalığın olacağın beklemediklerini söyledi. Melek Uçar isimli öğrenci, "Kayıt işlemlerimiz son güne kaldı. Çok uzun kuyruk oluştu, şuanda mesai saati doluyor fakat görevliler saat 22.00'ye kadar çalışacaklarını söylediler. İnşallah çalışırlar ve kayıtlarımızı yaparlar. Bu soğuk ve yağmur altında bekleyenlere çay ikram eden işletme sahibine de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Nagihan Avşar da çalıştığını ve işten fırsat bulup kaydını yaptıramadığını belirterek, "Kayıt son güne kaldı. Saatlerdir burada bekliyoruz, üşüyoruz, ama yapacak bir şey yok. İnşallah kaydımızı yaptırıp gideceğiz" diye konuştu.

Testi Restoran İşletmecisi Murat Coşkun, öğrencilerin yağmur altında beklediğini belirterek, "Burada bekleyen öğrencilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hava soğuk, yağmur yağıyor, bizde öğrencilerimizin için ısıtmak için çay ikramında bulunduk" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Açık Öğretim Fakültesi Bürosu Önünde Kayıt Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement