Yozgat'ta İnşaata Üzüm Kasası ile Güvenlik Tedbiri Alındı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta İnşaata Üzüm Kasası ile Güvenlik Tedbiri Alındı

Yozgat\'ta İnşaata Üzüm Kasası ile Güvenlik Tedbiri Alındı

Yozgat’ta yapılan inşaat çalışmalarında, bazı müteahhit firmalar, işçi ve halk güvenliğine önem gösterirken, kimileri de hiçe sayıp üzüm kasaları ile inşaat alanı çevresini güvenlik önlemi almaya çalışması dikkat çekiyor.

26.08.2015 17:39

Yozgat'ta yapılan inşaat çalışmalarında, bazı müteahhit firmalar, işçi ve halk güvenliğine önem gösterirken, kimileri de hiçe sayıp üzüm kasaları ile inşaat alanı çevresini güvenlik önlemi almaya çalışması dikkat çekiyor.

Yozgat'ta Büyük Sinema İş Hanında tadilat ve tamirat çalışması yapan müteahhit firma, güvenlik kurallarına tam uyup gerekli tedbirleri alarak örnek davranış sergilerken, Celal Atik Spor Salonunun çatısında tadilat ve tamirat çalışmasını sürdüren müteahhit firmanın ise inşaat alanından vatandaşın geçmemesi için yaya kaldırımlarını basit bir şerit ve üzüm kasaları ile güvenlik önlemi alması vatandaşın tepkisini çekiyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Hastane caddesinde tadilat çalışması süren Celal Atik Spor Salonu etrafında yeterli güvenlik önlemi alınmayınca insanların güvenlik şeridini fark etmeyip yaya kaldırımını kullanması olası kazalara davetiye çıkartıyor. Mehmet Karataş isimli vatandaş, yapılan çalışmalarda yeterli derecede güvenlik tedbirlerinin alınmadığını belirterek, "Vatandaş çatıda yapılan çalışmaları görmediği için çatının altından geçiyor. Yeterli derecede bir güvenlik alınmamış göstermelik üzüm kasası ile veya eski bir su borusu ile güvenlik alınmış. Güvenlik şeridi güvenlik şeridine benzemiyor. Çatıdan vatandaşın üzerine bir parça düşse bunun hesabını kim verecek" dedi.

Bazı müteahhit firmaların ise güvenlik tedbirini tam aldığını dile getiren Karataş, yapılan bu tür inşaat çalışmalarında güvenlik tedbirini almayan müteahhitlerin yetkililer tarafından uyarılması gerektiğini sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta İnşaata Üzüm Kasası ile Güvenlik Tedbiri Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement