Yusuf Ertaş, Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Oldu - Son Dakika
Yerel

Yusuf Ertaş, Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Oldu

Yusuf Ertaş, Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Oldu

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Ziraat Odası seçimleri yapıldı.

02.03.2015 12:54

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Ziraat Odası seçimleri yapıldı.

15 delegenin bulunduğu Pazarlar Ziraat odası seçimlerinde tek liste olarak yapılan seçimlerinde Yusuf Ertaş Pazarlar Ziraat Odası Başkanı oldu.

Pazarlar Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Pazarlar Ziraat Odası 2. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra faaliyet raporları okundu ve kabul edildi.

Yapılan seçimlerde Yusuf Ertaş Ziraat Odası başkanlığına seçilirken, Yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Ali Aydoğan, Ali İhsan Dumlupınar, Muammer Altıntaş, Recep Bektaş ve Hasan Ergün seçildi.

Pazarlar Ziraat Odasının başkanlığına seçilen Yusuf Ertaş, çiftçiler için daha fazla hizmet edeceklerini ve kendisine güvenenlerin güveninin boşa çıkarmayacağını söyleyerek, delegelere teşekkür etti.

Kurucu Başkan Kamil Ünal'a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Pazarlar Ziraat Odası yeni başkanı Yusuf Ertaş, "Yönetim kurulundaki arkadaşla birlikte daha çok çalışarak ilçemizi tarım ve hayvancılıkta hak ettiği yere ulaştıracağız. Ziraat Odamızın kurucu başkanı Kamil Ünal Başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yusuf Ertaş, Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement