10 Asker Daha Fetö'den Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Asayiş

10 Asker Daha Fetö'den Adliyeye Sevk Edildi

10 asker daha FETÖ'den adliyeye sevk edildiTEKİRDAĞ - Tekirdağ merkezli 15 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 87 askerden 10'u daha adliyeye sevk edildi.

14.04.2017 11:09

10 asker daha FETÖ'den adliyeye sevk edildi

TEKİRDAĞ - Tekirdağ merkezli 15 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 87 askerden 10'u daha adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonda 87 kişi gözaltına alınmıştı. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 87 askerden 10 kişi daha emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, Tekirdağ Adliyesine sevk edildi.

Öte yandan dün adliyeye çıkarılan 22 askerden A.Ö., A.U., B.B., C.B., E.M., F.G., H.A., H.E., İ.A., İ.D., M.O., M.E., M.E., M.Ö., M.Ö. ve S.K. olmak üzere toplamdan 16 kişi tutuklanırken geriye kalan 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10 Asker Daha Fetö\'den Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş 10 Asker Daha Fetö'den Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement