8 Kişinin Yaralandığı Kaza Kamerada - Son Dakika
Asayiş

8 Kişinin Yaralandığı Kaza Kamerada

8 kişinin yaralandığı kaza kameradaANKARA - Başkent'te, akaryakıt almak için istasyona yanaşan sürücünün el frenini çekmeyi unutmasıyla hareket eden kamyonete arkadan gelen dolmuş çarptı.

06.04.2017 12:43

8 kişinin yaralandığı kaza kamerada

ANKARA - Başkent'te, akaryakıt almak için istasyona yanaşan sürücünün el frenini çekmeyi unutmasıyla hareket eden kamyonete arkadan gelen dolmuş çarptı. Sabah saatlerinde meydana gelen kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, akaryakıt almak için Mevlana Bulvarında bulunan bir benzinliğe gelen Cafer Ç., kullandığı kamyonetin el frenini çekmeyi unuttu. İstasyonda bulunan kamyonet bir süre sonra geri geri gelmeye başladı. O sırada fatura aradığı öğrenilen kamyonet sürücüsü Cafer Ç., dışarı çıktığında kamyonetini göremeyince panik oldu. Kamyonetinin geri geri hareket ettiğini fark eden Cafer Ç. aracına doğru koşmaya başladı. Mevlana Bulvarına doğru hızla ilerleyen 06 GA 7454 plakalı kamyonete, Gölbaşı yönüne giden Erol K. yönetimindeki 06 J 1883 plakalı dolmuş çarptı. Çarpmanın etkisi ile aynı istikametteki 06 DIN 10 plakalı otomobile de çarpan dolmuş yan yattı. Kaza sonucu 1'i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Cafer Ç.'nin aracının peşinden koştuğu anlar ve meydana gelen kaza ise güvenlik kameralarına yansıdı.

(İLK-BT-

8 Kişinin Yaralandığı Kaza Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş 8 Kişinin Yaralandığı Kaza Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement