Dur İhtarına Uymayan Hırsızlara Operasyon Kamerada - Son Dakika
Asayiş

Dur İhtarına Uymayan Hırsızlara Operasyon Kamerada

Dur ihtarına uymayan hırsızlara operasyon kamerada İzmir'de hırsız-polis kovalamacasında hareketli dakikalarİZMİR - İzmir'in Dikili ilçesinde, bir alışveriş merkezinden çeşitli ürünler çalan iki kadın olmak üzere dört hırsız, polislerin 'dur' ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı.

07.03.2017 19:13

Dur ihtarına uymayan hırsızlara operasyon kamerada

İzmir'de hırsız-polis kovalamacasında hareketli dakikalar

İZMİR - İzmir'in Dikili ilçesinde, bir alışveriş merkezinden çeşitli ürünler çalan iki kadın olmak üzere dört hırsız, polislerin 'dur' ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı. Nefes kesen kovalamaca sırasında silahıyla havaya ateş eden polisler, hırsızları kıskıvrak yakalarken, o anlarda kameralar kayıttaydı.

Edinilen bilgiye göre olay, Dikili ilçesi Şehit Sami Akbulut Caddesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin içerisine giren ikisi kadın dört hırsız, iş yerinden bazı eşyaları çalıp kaçmaya başladı. Durumu fark eden alışveriş merkezindeki kasiyer, aracın plakasını da alarak hemen durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, hırsızları kısa sürede tespit etti. Yapılan anonslara ve 'dur' ihtarlarına rağmen araçlarıyla kaçmaya başlayan hırsızlar ile polisler arasında kovalamaca yaşandı.

Polisler havaya uyarı ateşi açtı

Kaçmaya devam eden hırsızları durdurmak isteyen polisler, nefes kesen kovalamaca da havaya 4-5 el ateş açtı. Bu anlarda ise hareketli dakikalar yaşandı. Nefes kesen operasyonda polisler, aracın önünü keserek hırsızları yakaladı. Hırsızların yakalanma anını ise bir vatandaş cep telefonu kamerasına kaydetti. Görüntülerde, hırsızların yere yatırılıp kelepçelendiği görülüyor.

Gözaltına alınan hırsızlar, daha sonra ise emniyete götürüldü.

Dur İhtarına Uymayan Hırsızlara Operasyon Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Dur İhtarına Uymayan Hırsızlara Operasyon Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement