Jandarmadan Tombala Baskını - Son Dakika
Son Dakika Logo

Jandarmadan Tombala Baskını

04.03.2017 13:19

Jandarmadan tombala baskınıMUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma tarafından yapılan baskında tombala oynadığı tespit edilen 57 kişi ve tombala oynatan 9 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Jandarmadan tombala baskını

MUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma tarafından yapılan baskında tombala oynadığı tespit edilen 57 kişi ve tombala oynatan 9 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Ölüdeniz Mahallesinde bulunan Hisarönü strajeti ve zeka oyunları geliştirme derneği adı altında kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimi ile Ölüdeniz Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, Cumhuriyet Savcılığından aldığı arama kararı ile iş yerine baskın yaptı. Baskına Motorize Asayiş ekipleri, trafik timi, istihbarat ekipleri ve ölüdeniz jandarma ekipleri katıldı. Operasyonda tombala oyununda kullanılan tombala makinesi, pullar, görüntü cihazları ve ses cihazlarına el koyan ekipler, 'tombala' oynandığı tespit etti. Tombala baskınında kumar oynadıkları tespit edilen 57 kişi hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında 220 TL para cezası kesildi. 9 kişi içinde 'Kumar oynatmak, kumar oynanması için yer temin etmek' suçlaması ile adli işlem başlatıldı. Şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Jandarmadan Tombala Baskını - Son Dakika


Advertisement