11-17 Şubat Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

11-17 Şubat Haftası Burç Yorumları

11-17 Şubat Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

11.02.2019 15:05

KOÇ: Dürtüsel davranma eğiliminde olabilirsiniz ancak, mantığınızı devreye sokarak dengeyi sağlayabilirsiniz. Eşinizin gelirinde artış olabilir. Kariyerinde istediği noktaya gelebilir. Annenizin sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim konularında kadersel olaylar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Nereden geldiğini anlamadığınız olayların içinde kendinizi bulabilirsiniz. Sakinliği koruyabilmeniz çok önemli. Bu hafta arkadaşlarınızla bolca vakit geçirebilirsiniz. Ancak art niyetli kadınlara karşı temkinli olmalısınız. Miras, kredi, ek gelir gibi konularda şanslı etkiler devrede.

İKİZLER: Çalışanlar kariyerlerine, çalışmayanlar ise hayattaki konumlarına yoğunlaşabilirler. Yurt dışı, mahkeme, eğitim gibi konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ortak veya eşinizden kaynaklı bereketiniz artabilir. Ayrıca, ek kazanç, miras, kredi gibi konularda da fırsatlar elde edebilirsiniz.

YENGEÇ: Yolculuğa çıkabilir, hukuki konularla ilgilenebilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde ani karışıklık olabilir. Bu hafta biraz yalnız kalmalısınız. Sosyal medya, iletişim gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sağlığınızla veya günlük hayatınızla ilgili güzellikler yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Kariyer hayatınızda veya sosyal çevrenizde, dedikodular nedeniyle, kendinizi kadınlarla ani bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Dürtüsel davranmak yerine, mantığınızı devreye sokmalısınız. Yoğun çalışmak zorunda kalabilirsiniz.Çocuğunuzla veya sevgilinizle vakit geçirmeniz daha faydalı görünüyor.

BAŞAK: Günlük hayatta art niyetli kadınlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çocuğunuz veya sevgilinizin sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bekarlar evlilik kararı alabilirler. Aileniz sizi destekleyecektir. Ayrıca ev - arsa alım satımı ile ilgili olarak da şans sizden yana görünüyor.

TERAZİ: Aile içinde maddi konulardan kaynaklı tartışmalar olabilir. Bu arada eski sorunları ortaya dökmemelisiniz. Ani ve fevri çıkışlar yapmamalısınız. Kardeş veya yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İşe veya sosyalleşmeye odaklanırsanız sorunlar daha kolay çözülebilir.

AKREP: Günlük hayatta kadınlardan kaynaklı ani krizler yaşayabilirsiniz. Kardeş veya yakın çevrenizle ilgili sorunlar sizi meşgul edebilir. Ailenizle ve evinizde vakit geçirmek daha iyi olabilir. Ayrıca maddi kazançlarınızda ve eşinizden kaynaklı ek gelirlerdeki artış yüzünüzü güldürebilir.

YAY: Sevgiliniz veya çocuğunuzla ani tartışmalar yaşayabilirsiniz. Maddi kazançların size gelmesinde gecikmeler olabilir. Otomobil, elektronik eşya alabilirsiniz. Sosyal medya, reklam konularında da karşınıza fırsatlar çıkabilir. Bu hafta kadınlarla anlaşmak kolay olacaktır. Ama arkanızdan iş çevrilme ihtimaline dikkat.

OĞLAK: Bedenen yorgun olabilirsiniz. Ailenizdeki kadınlardan maddi ve manevi olarak oldukça destek alacaksınız.Ticaret işi yapanlar, alacaklarının tahsilinde kadınlardan kaynaklı zorluklar yaşayabilirler. Aile içinde ani tartışmalara dikkat.Bekarlar yeni bir aşka yelken açabilirler.

KOVA: Bu hafta kardeş veya yakın çevrenizle ilgili ani ve zorlayıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu yaşanılanların kadersel ve bir sınav olduğunu bilerek mantıklı davranmanız size faydalı olur. Ruhen de kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Arkadaşlarla dışarıda vakit geçirmek iyi gelecektir.

BALIK: İçe dönük bir yapıyla enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde biriken sorunlar sizi zorlayabilir. Bazı tartışmalı ve ihtilaflı konuları aşarak, kazançlarınızda ani bir artış ivmesi yakalayabilirsiniz. Bekarlar yakın çevresinden birisiyle yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 11-17 Şubat Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement