24-30 Mayıs haftalık burç yorumları - Son Dakika
Astroloji

24-30 Mayıs haftalık burç yorumları

24-30 Mayıs haftalık burç yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu sizler için yorumladı. Bakalım 24 - 30 Mayıs haftasında burçları neler bekliyor?

24.05.2021 11:17  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOÇ: Kazançlar, ödemeler genel olarak sizi oldukça meşgul edecek. Ticaret veya bir anlaşma yapacaksanız, sözleşmeyi ve şartları iyice okumanızda yarar var. Aklınızla, kalbiniz arasında kalarak karar almakta zorlanacaksınız. Acele etmeyin.

BOĞA: Miras, ek kazançlar, kredi gibi konulara yoğunlaşacaksınız. Yeni bir işe başlayacak olanların şartları netleştirerek işe başlamalarında fayda var. Eşiniz veya ortağınızla maddi kaynakların kullanımıyla ilgili anlaşmazlık çıkabilir.

İKİZLER: Evlilik ve ortak projelerle ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Yakın çevreniz yüzünden gerginlikler çıkabilir. Bekarlar evliliğe adım atabilirler. Aldanmaya ve aldatmaya dikkat.

YENGEÇ: Sağlığınızla veya evcil hayvanınızla ilgili gelişmeler ön planda olacak. Daha içe dönmek, manevi ve spiritüel konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Bu hafta karar almak için uygun bir hafta değil. Yanılma ihtimaliniz yüksek.

ASLAN: Bekarlar aşka yoğunlaşırken; evliler çocuk planı yapabilir veya çocuk sahibi olabilirler. Aktif ve eğlenceli bir dönemdesiniz. Hasat zamanı sizin için. Her şeyle ilgili kararlarınızı önümüzdeki haftaya bırakırsanız, sizin için daha iyi olacaktır.

BAŞAK: Aile veya gayrimenkulle ilgili gelişmelerin olacağı bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinize ve konumunuza odaklanmanız sizin için daha iyi olacak. Arkadaş çevreniz ve çok sosyal olmanız nedeniyle eşinizle sorun yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Yakın ve uzak akrabalarla ilgili gelişmeler, yolculuk ve eğitim konularının öne çıkacağı bir dönemdesiniz. Yeni bir araba veya elektronik cihaz alabilirsiniz. Ancak büyük meblağlı alışverişleri bir sonraki haftaya bırakmakta yarar var.

AKREP: Hırslı, tutkulu ve ön planda olmak isteyeceğiniz bir hafta. Kazançlarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak iş yapıyorsanız, bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışabilirsiniz. Fevri ve acele hareket etmeyin.

YAY: Burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması nedeniyle bireysel anlamda güçlü etkiler altındasınız. Bu hafta kesinlikle duygularınızla hareket etmemeli ve mümkünse yeni adımlar atmamalısınız. Haftaya kafanız daha netleşecektir.

OĞLAK: Bu hafta aklınızla, duygularınızın çatışması nedeniyle, yanlış kararlar verebilirsiniz. Acele hareket etmeyin. Geçmişten gelen bazı sorunlar tekrar gündeminiz olabilir. Bu süreçte sağlığınızı düşünerek hareket etmenizde yarar var.

KOVA: Sosyal ve hareketli bir hafta sizi bekliyor. Ailenizle birlikte hareket edeceksiniz. Ailede veya emlak konularında bazı yanılgılar veya aldanmalar olabilir. Ayakları yere basan ve hayalden uzak adımlar atarak bu riski aşabilirsiniz.

BALIK: Eğitim, hukuk, yurtdışı veya şehirlerarası yolculuklar gündeminizde olacak. Uzak akrabalarla ilgili bazı önemli olaylar da gelişebilir. Yakın çevrenizle birlikte olmak size iyi gelecektir. Bu dönem kilo alma ihtimaliniz yüksek.

Not: Unutmayın, doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okuyun lütfen.

Son Dakika Astroloji 24-30 Mayıs haftalık burç yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement