31 Aralık-6 Ocak Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

31 Aralık-6 Ocak Haftası Burç Yorumları

31 Aralık-6 Ocak Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

31.12.2018 12:34

KOÇ: Yeni yıl haftasında kariyer ve statünüzle ilgili olarak kendinizi baskı altında hissetseniz de şanslı etkiler sizden yana.İkili ilişkilerde ani duygu savaşları olabilir.Yurt dışı, eğitim, hukuksal konularda da ilahi destek sizinle.Ayak ve bacak sağlığına, düşmelere karşı dikkat.

BOĞA: Yurt dışı, hukuki veya eğitim konularında kısıtlanma ve baskı hissedebilirsiniz.Eş veya ortağınız sayesinde bereketli kazançlar elde edebilirsiniz.Aşk tazeleyebilir, evlenme kararı alabilirsiniz.Nereden çıktığı belli olmayan bir dedikodu canınızı sıkabilir.

İKİZLER: Ek kazançlar, miras veya kredi konularında destek almak zor olacak.Arkadaş çevrenizde guruplaşma olabilir.Bir kısmı çok canınızı sıkarken, diğer arkadaşlarınız size maddi manevi şifa verebilirler.İşte zam alabilir, terfi edebilirsiniz.

YENGEÇ: İşte veya günlük hayatta yoğun günler geçirebilirsiniz.Şanslı etkiler işlerinizin akışına destek olabilir.Bekar yengeçler, arkadaş çevreleri sayesinde tanıştıkları birisiyle aşka yelken açabilirler.Anne , eş veya kız kardeşlerden destek alabilirsiniz.

ASLAN: Kız kardeşiniz veya yakın arkadaşınızdan maddi destek alabilirsiniz.Duygular yerine mantığınızla hareket ederek kariyer veya hayattaki konumunuzla ilgili olarak istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz.Bekar aslanlar için yeni bir aşk başlayabilir.Bolca eğlenebilirsiniz.

BAŞAK:Kardeşleriniz veya yakın çevrenizdeki kadınlar bereketli kazançlar sağlamanıza destek olabilirler.Ayrıca medya, reklam veya ticaretle uğraşanlar için de kazançlı bir hafta olabilir.Eğlenmek isteseniz de işler ve yapılması gereken zorunluluklar sizi çağırıyor.

TERAZİ:Aile içinde geçmiş konuları gündem yapmamaya çalışın.Boşu boşuna canınız sıkılmasın.Eşiniz veya ortağınızla ani ikilemler yüzünden tartışmamakta fayda var.Duygusal olarak zorlanabilirsiniz.Kardeşleriniz veya yakın arkadaşınızdan destek alarak moral bulacaksınız.

AKREP:Kardeşleriniz veya yakın çevrenizle ilgili sorumluluk ve sıkıntıların mükafatını alabilirsiniz.Maddi kazançlarınızda artış olabilir.Gelen para bereketiyle de gelecek.İş veya günlük hayatta kadınlarla zıtlaşmamaya çalışın, kırılabilirsiniz.

YAY: Arkadaş çevrenizdeki kadınlar nedeniyle, ailenizle sorun yaşayabilirsiniz.Ancak doğru iletişimle sorunları çözebilirsiniz.Hatta hafta ortasında aile içinde aşk ve ilişkiniz adına güzel günler yaşayabilirsiniz.İşte ise yoğun çalışma ile kazanç elde edebilirsiniz.

OĞLAK:Bedenen yorgun, ruhen ise kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.Kendinizi kısır bir döngü içinde bulabilirsiniz.Kadınların desteğiyle yurt dışı, hukuki konularla ilgili olarak istediğinizi elde edebilirsiniz.Kazancınız bereketlenebilir.Arkadaş çevrenizden şans gelebilir.

KOVA:Kendinizi adeta bir hapis hayatındaymış gibi hissedebilirsiniz.İnzivaya çekilip geçmişle yüzleşebilirsiniz.Ancak işinize veya amacınıza yoğunlaşarak bu durumdan çıkabilirsiniz.Kariyeriniz veya konumunuzla ilgili olarak istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz.

BALIK:Arkadaş çevrenizle bolca vakit geçirebilirsiniz.Ancak size karşı baskılayıcı ve zorlayıcı tavırlar olabilir.İşe veya hayattaki konumunuza odaklanırsanız bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.Özellikle hukuk ve yurt dışı ticaretle uğraşanlar için güzel kazançlar olabilir.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 31 Aralık-6 Ocak Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement