Burçların gönlünü alma yolları - Son Dakika
Astroloji

Burçların gönlünü alma yolları

Burçların gönlünü alma yolları

Sevdiğiniz insanların kalbini kırdıysanız onların gönlünü almak için burçların özelliklerini bilmeli ve burç özelliklerine göre hamle yapmalısınız.

03.08.2019 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı burçların gönlünü almak çok kolayken bazı burçların gönlünü almak için büyük organizasyonlar yapmak gerekiyor. Sevdiğiniz insanın gönlünü almak için burç özelliklerini dikkate almalı ve burçların sesine kulak vermelisiniz.

KOÇ BURCU

Koç burcunun gönlünü almanın zor odluğu düşünülse de onların yelkenlerini indirmesi sağlamak hiç de zor değildir. Onlara haklı olduklarını söylemek, bütün düğümü çözmeye yeter.

BOĞA BURCU

Affetme konusunda çok tutucu olan Boğaların zaafını bilirseniz kolayca gönüllerini alabilirsiniz.

Burçların gönlünü alma yolları

İKİZLER BURCU

Yaptığınızı hatanın etkisinden kurtulup gerçeklere dönün ve mantığınızı devreye sokun. Karşınızda kıvrak cümleler kuran İkizler olduğunu bilmeli ve gardınız alıp ona durumu izah etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Yengeçlerin kalbi kırıldıysa onları sevgiye boğarak kendinizi affettirebilirsiniz. Onu sevdiği şeyleri listeleyin ve ardı ardına sürprizler yapın. Eninde sonunda inadı kırılacaktır.

Burçların gönlünü alma yolları

ASLAN BURCU

Kolayca kalbi kırılan Aslanların gönlünü almak da doğru taktikle kolaydır. Biraz parlak ışık ve biraz şatafat size yardım edecektir. Pahalı bir hediye ise bitirici vuruş olacaktır.

BAŞAK BURCU

Başakların karşınızda çok güçlü durduğuna bakmayın. Onun mükemmel olduğunu ve tartıştığınız konuda haklı olduğunu söylemeniz gönlün almaya yetecektir.

Burçların gönlünü alma yolları

TERAZİ BURCU

Kolayca kalbi kırılan terazilerin gönülleri de kolay alınır. Barışmak için sizden bir adım bekleyen Terazi burcu, samimi bir özürle sizi affeder.

AKREP BURCU

Akrep burcuna barış dalı uzatmak için özür dilemekle işe başlayın. Afetmiş gibi yapsa da tedbiri elden bırakmayın, tüm sert sözlere karşı hazırlıklı olun ve son ana kadar temkinli olun.

Burçların gönlünü alma yolları

YAY BURCU

Yayları kalbini kırmak çok zordur. Eğer bunu başardıysanız gönlünü almak için de bir o kadar uğraşacaksınız.

OĞLAK BURCU

Oğlak burcunun kalbini kırdıysanız birkaç gün belki biraz daha uzun süre derin dondurucuda yaşamaya hazır olun. Çünkü uzun bir süre ne yaparsanız onun gönlünü almak adına bir adım ilerleyemezsiniz. Süreyi kısaltmak için sorumluluk sahibi olduğunuzdan bahsedip ve hatalarınızı kabul ederek girişimlerinizi sürdürün.

Burçların gönlünü alma yolları

KOVA BURCU

Kovalara küsmediklerini söylese de onlar da küser. Bir kere alınmışsa da kolay kolay affetmez. Ona karşı müsamahalı olun ve size karşı tüm içini döküp size tepkisini göstermesine izin verin. Rahatladıkça daha kolay orta yolu bulacaksınız.

BALIK BURCU

Çok kolay küsen Balıklar, kolayca barışır. Biraz özür dilemek ve duygusal konuşma yapmak yeterlidir.

Son Dakika Astroloji Burçların gönlünü alma yolları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement