Diyet performansı en kötü olan burçlar - Son Dakika
Astroloji

Diyet performansı en kötü olan burçlar

Diyet performansı en kötü olan burçlar

Pazartesi başlıyorum diyerek kendinize söz verdiğiniz diyetler, bir türlü başlamıyor ya da pazartesi başladığınız diyet salı günü bitiyor mu? Belki tüm bunların sorumlusu burcunuzdur.

08.07.2019 11:38  Güncelleme: 11:39

Diyet programınızı tamamlamakta güçlük çekiyor ve her seferinde diyetinizi bozuyorsanız tüm hatayı kendinizde aramayın. Çünkü esas suçlu burcunuz olabilir. Nasıl mı? İşte cevabı…

İKİZLER BURCU

Plan yapmakta ve hedefe giden yolda sabretmekte zorlanan İkizler burcu insanları, ne kadar plan yaparlarsa yapsınlar, başladığı diyeti tamamlayamaz; ilk engelde başa döner.

Diyet performansı en kötü olan burçlar

ASLAN BURCU

Her zaman çok kilolu olduğuna inanan Aslanlar, ideal kiloya ulaşmak için sık sık diyete başlarlar. Başlangıçta performansları iyi olan Aslanlar, ilerleyen süreçle ilk günkü heyecanını kaybeder ve diyeti bozar. Tekrar başlar, tekrar bozar.

Diyet performansı en kötü olan burçlar

YAY BURCU

Kilo konusunda oldukça takıntılı bir burç olan yay,kilo vermek için beslenme ve spor programları yapan Yaylar, iş uygulamaya geldiğinde o kadar iradeli olmazlar. Pastalar, kurabiyeler… Biri gider biri gelir.

Diyet performansı en kötü olan burçlar

BALIK

Hayaller ve hayatlar tabirini yaşatan burçtur Balık. Diyet için her detayı düşünür, plan yapar, programlar yapar. Ama öğün zamanı geldiğinde hepsini unutur. Karşısına çıkan tüm yiyecekleri tatmadan masadan kalkmaz.

Son Dakika Astroloji Diyet performansı en kötü olan burçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement