Beren Saat Patos'un Satışlarını Uçurdu! - Son Dakika
Basın Bültenleri

Beren Saat Patos'un Satışlarını Uçurdu!

Beren Saat Patos\'un Satışlarını Uçurdu!

BASIN BÜLTENİDİR.

09.08.2010 17:28

BASIN BÜLTENİDİR.

Beren Saat’in uçtuğu reklam filmiyle dikkat çeken Patos’un satışları patladı!

Cips pazarının yenilikçi markası Patos’un satışları, Beren Saat’in bir süper kahraman gibi uçtuğu Patos Rolls reklam kampanyasıyla patladı. Patos’un satışları geçen seneye göre %45 oranında bir artış yakalayarak, Haziran ayında rekor seviyesine ulaştı.

Kraft Foods Pazarlama Direktörü Sibel Raif, kampanyayla birlikte tüketicilerden çok yoğun ilgi gördüklerini, Patos Rolls’un birçok satış noktasında yok sattığını belirtti. Tüketici talebine yetişemediklerini dile getiren Raif, Patos üretim tesislerinde 7 gün 24 saat üretim yapıldığını açıkladı.

Sibel Raif “Patos Rolls farklı tadıyla ve tek atımlık kıvrık şekliyle zaten raflara ilk çıktığında büyük bir ilgi görmüştü. Ancak, Beren Saat’li reklam filmiyle satışlarımız ikiye katlandı ve toplam Patos satışlarımız rekor kırarak tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı. Patos Rolls her ay milyonlarca tüketici tarafından tüketiliyor ve bu sayı her gün artıyor. Hedefimiz 2010’un ikinci yarısında da bu ivmeyi hiç kesmeden devam ettirmek ve Patos markasını yeni zirvelere taşımak” dedi.

KAMPANYA KÜNYESİ

Reklamveren: Kraft Gıda Sibel Raif, Toloy Tanrıdağlı, Serhan Selek

Reklam Ajansı: DRAFTFCB İstanbul

Yaratıcı Yönetmen: Elif Önay

Yaratıcı Ekip: Can Şeren, Senem Türkerden

Müşteri İlişkileri: Ceren Çubukçu Akpulat, Tuba Çağan, Eda Altaras

Mecra: TV

Prodüksiyon Şirketi: Soda Filmmakers

Yönetmen: Walky-Talky

Medya Şirketi: Mindshare

KRAFT FOODS Hakkında:

Kraft Foods, ABD’nin birinci, dünyanın ikinci büyük markalı yiyecek ve içecek şirketi durumundadır. 100 yıldan uzun zamandır faaliyet gösteren Kraft Foods’un amacı tüm dünyada insanların daha iyi beslenmelerine ve yaşamalarına katkıda bulunmaktır. Dünyada 150’yi aşkın ülkede faaliyet gösteren Kraft Foods, Türkiye’de 1993 yılından beri Milka, Toblerone, Tang, Jacobs, Maxwell House, Cipso, Patos ve Çerezos markaları ile faaliyet göstermektedir

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Beren Saat Patos'un Satışlarını Uçurdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement