Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali Açılıyor. - Son Dakika
Son Dakika Logo

Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali Açılıyor.

18.10.2010 16:28

Büyüyen Türkiye ekonomisi içinde elektrik üretiminin gerekliliği her geçen gün artıyor.

BASIN BÜLTENİDİR.

Büyüyen Türkiye ekonomisi içinde elektrik üretiminin gerekliliği her geçen gün artıyor. Sabancı Holding ve Avusturyalı enerji devi Verbund ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Enerjisa, Türkiye’deki elektrik enerjisi üretimi, dağıtımı, toptan ve perakende ticaretini geliştirme yolunda kararlılıkla ilerliyor.

Enerjisa’nın, Türkiye’nin elektrik enerjisi ihtiyacını en verimli ve çevreyle uyumlu bir şekilde karşılamaya katkı sağlamak üzere iki sene önce temelini attığı, Türkiye’nin en verimli doğal gaz santrali olan Bandırma Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali’nin açılışı 23 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşiyor.

Faaliyet gösterdiği bölgelere, mevcut ve yatırım aşamasındaki santrallerine ek katkılar da sağlayan Enerjisa, aynı tarihte, Sabancı Vakfı işbirliğiyle inşa edilen Enerjisa Bandırma Fen Lisesi’ni de hizmete açıyor.

YER: Enerjisa Bandırma Doğal Gaz Kombine Çevrim Santralı

12:00 – 12:05 Sunucunun Töreni Başlatması

12:10 – 12:12 Enerjisa Filmi gösterimi

12:12 – 13:10 Açılış konuşmaları

13.10 – 13:30 Kurdele Kesimi ve Tesis Turu

13:30 – 14:00 İkram

14:00 Enerjsa Bandırma Fen Lisesi’ne gitmek üzere Santral’dan Ayrılış

YER: Enerjisa Bandırma Fen Lisesi

14:00 – 14:30 Fen Lisesi’ne Varış

14:30 – 15:00 Açılış Töreni ( Kurdele Kesimi- Sınıf Ziyareti)

15:00 Programın Sona Ermesi

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali Açılıyor. - Son Dakika


Advertisement