Hp Baskı Merkezlerine Yönelik Yeni Çözümü ile Designjet Z-serisi Portföyünü Genişletiyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Hp Baskı Merkezlerine Yönelik Yeni Çözümü ile Designjet Z-serisi Portföyünü Genişletiyor

Hp Baskı Merkezlerine Yönelik Yeni Çözümü ile Designjet Z-serisi Portföyünü Genişletiyor

HP, Designjet Z-serisi portföyünü, baskı merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan, endüstrinin ilk çok rulolu, geniş formatlı ePrinter'ı HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter ile genişlettiğini duyurdu.

11.09.2013 14:40

HP, Designjet Z-serisi portföyünü, baskı merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan, endüstrinin ilk çok rulolu, geniş formatlı ePrinter'ı HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter ile genişlettiğini duyurdu.(1)

Yeni yazıcı sunulan baskı seçeneklerini artırarak, büyük bir yatırım sermayesi gerektirmeden daha fazla talebe yanıt verilebilmesini sağlıyor.

Baskı merkezlerinin sıklıkla acil ve çeşitli iş taleplerine yanıt vermeleri gerekiyor. Bu nedenle işlerini yürütebilmek için çok çeşitli uygulamaları kaliteden ödün vermeden hızlı ve verimli bir şekilde üretebilen çözümlere ihtiyaç duyuyorlar. HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter baskı merkezlerinin söz konusu taleplere yanıt verebilmelerine yardımcı oluyor.

1,11 metre boyutundaki cihaz posterler, fotoğraflar, kanvaslar, arkadan aydınlatmalı baskılar, iç mekan levhaları, satış noktası posterleri, el çizimleri ve haritalar gibi büyük formatlı baskı uygulamalarının yüksek görüntü kalitesi ile basılabilmesini sağlıyor. HP ePrinter iki rulolu içerik haznesi ve otomatik geçiş özellikleri ile anahtar teslim baskı projelerinin oldukça hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Böylelikle içeriğin değiştirilmesi esnasında oluşabilecek zaman kaybı önlenirken çoklu baskı işlerinde aksama sürelerini azalttığı için baskı merkezinin üretkenliğini artırmasına yardımcı oluyor.

Baskı merkezlerinde hizmet alan müşterilerin en çok dikkat ettiği hususlar arasında hızlı teslim süresi ve renk tonları ile görüntü kalitesinin istikrarlı olması geliyor. HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter HP Çok Boyutlu Akıllı Damla Yerleştirme Teknolojisi'ni kullanıyor. Bu teknoloji güvenli kullanım için artırılmış seviyede renk kesinliği sağlıyor. Otomatik damla algılama ve akıllı maskeleme becerilerine dayanan bu teknoloji mürekkep yerleştirme esnasında oluşabilen hataları algılayarak düzeltiyor ve bir yandan baskı verimini artırırken diğer yandan kaynak israfını önlüyor.

Express Imaging Sanat Yönetmeni Brandon Harrop yeni ürünle ilgili şu açıklamayı yapıyor: "Rekabetin son derece yüksek seviyede olduğu bu sektörde, HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter, yüksek kaliteli renk uygulamaları için geniş bir çeşitlilik sunarak kurum bünyesindeki baskı becerilerimizi genişletmemize olanak tanıyor. Yazıcının çift rulolu içerik haznesi özelliği sayesinde işleri çok daha hızlı bitirebiliyoruz. Ayrıca daha geniş çeşitlilikteki baskı seçeneği sunarak iş hacmimizi üçe katlama beklentisini de taşıyoruz."

Yüksek verim ve dayanıklılık işlerin büyümesini sağlıyor

Baskı merkezleri HP Instant Printing PRO' çözümünü kurarak PDF, PostScript, HP-GL/2, TIFF ve JPEG dosyalarının önizleme, kesme ve kolayca basma işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Buna ek olarak web bağlantılı HP Designjet Z5400, otomatik yazılım güncellemesi, USB flash disk ya da e-postadan baskı, dokunmatik renkli ekran ve baskıları hızlıca kontrol etmek için baskı önizlemesi gibi özelliklere sahip.

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter, baskı merkezlerinin dayanıklı, suya karşı dirençli ve 200 yıl bozulmadan kalabilen baskılar üretmelerini sağlıyor.(2) HP ePrinter, kaliteli renklerle bezeli ve inç başına 2400 x 1200 nokta (dpi) değerine kadar çıkabilen siyah beyaz görüntüler üretme adına, siyahın üç farklı tonunu içeren altı adet HP Photo mürekkebi kullanıyor.

HP Geniş Formatlı Baskı Bölümü Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ramon Pastor şunları söylüyor: "Müşterilerimiz sundukları hizmetlerin çeşitliliğini artırma ve dar teslim zamanlarına bağlı kalma adına sürekli bir rekabet baskısı içerisinde. Müşterilerimizin farklı talepler karşısında her zaman hazırlıklı olmalarını sağlama adına çalışmalarımızı ve yeniliklerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz."

Geniş format portföyü müşterilerin ihtiyaçları gözetilerek genişletiliyor

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter ile birlikte HP kullanımı kolay ve uygun maliyetli geniş format baskı çözümlerini sunmayı sürdürüyor. HP Designjet Z-serisi yazıcılar arasında şunlar bulunuyor:

• HP Designjet Z6200 Photo Printer: Maksimum hız ve en yüksek baskı kalitesini arayan baskı merkezleri için ideal.(3)

• HP Designjet Z5200 PostScript Printer: Sekiz mürekkepli bu cihaz yüksek kaliteli grafik baskı çözümlerini uygun maliyetli bir çözümle sunmak isteyen baskı merkezleri için çok uygun.

• HP Designjet Z3200 ve Z2100 Photo Printer'lar: Sırasıyla 12 ve 8 mürekkebe sahip bu iki yazıcı yüksek etkili, uzun ömürlü renkli baskılar oluşturuyor.

HP Designjet portföyü ile ilgili daha fazla bilgi için: www.hp.com/go/designjet. www.facebook.com/HPdesigners, www.twitter.com/hpgraphicarts, www.youtube.com/hpgraphicarts.

(1) HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter piyasada çoklu rulo ve web bağlantısına sahip ilk geniş formatlı yazıcıdır. Karşılaştırıldığı ürünler şunlardır: Canon iPF8300S, Canon iPF6300S, Epson Stylus Pro 7890 ve Epson Stylus Pro 9890. Kıyaslama üreticilerin basılı materyallerine dayanmaktadır.

(2) Orijinal HP 772 ya da HP 70 Photo mürekkepleri ile. Bkz. hp.com/go/supplies/printpermanence.

(3) 25.000 doların altında fiyata satılan geniş formatlı inkjet yazıcılara kıyasla. Test yöntemleri değişkenlik gösterebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Hp Baskı Merkezlerine Yönelik Yeni Çözümü ile Designjet Z-serisi Portföyünü Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement