Kendinizi Peru ve Bolivya'nın Gizemli Topraklarına Bırakın - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kendinizi Peru ve Bolivya'nın Gizemli Topraklarına Bırakın

Kendinizi Peru ve Bolivya\'nın Gizemli Topraklarına Bırakın

Tarih boyunca İnka gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış Peru ve Bolivya'da geçmiş günümüzle bir araya geliyor.

08.07.2013 17:36

Tarih boyunca İnka gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış Peru ve Bolivya'da geçmiş günümüzle bir araya geliyor. Eski uygarlıklardan kalan zengin mirası ve modern şehir hayatını beraber bulacağınız bu turda, Güney Amerika insanının sıcakkanlılığı sizin de içinize işleyecek.

Peru ve Bolivya'da yemyeşil doğa ile huzur bulurken kırmızı yanaklı Quechua yerlileriyle tanışabilir veya İnka İmparatorluğu'nun kalıntılarını keşfettikten sonra Kolonyal mimarinin etkisini hissettirdiği şehir meydanlarında Sampona ezgilerine eşlik edebilirsiniz.

Neden Peru ve Bolivya?

• Dünya'nın Yeni Yedi harikasından biri olan İnka Uygarlığı'nın efsanevi şehri Machu Picchu'ya lamalarla beraber tırmanabilirsiniz.

• Nazca ve Palpa arasında bulunan ve uzaylılar tarafından yapıldığına inanılan Nazca Çizgileri'ni görerek büyülenebilirsiniz.

• Dünya'nın en yüksek gölü, Titicaca üzerindeki Yüzen Uros adalarını gezebilir ve yerlilerle tanışabilirsiniz.

• 2000 yılından beri UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası olan Bolivya'daki en mistik ve arkeolojik alanlardan Tiwanaku'yu görebilirsiniz.

• Coca çayı, ceviche ve anticucho gibi Güney Amerika'ya özgü tatlarla yemek ziyafeti yapabilirsiniz.

Gazella farkıyla Peru ve Bolivya

Gazella'yla gerçekleştireceğiniz Peru ve Bolivya turu, ekstra turların tamamının yanı sıra ev-havalimanı transferlerini de kapsıyor. Katılım sayısının 20'yi geçmediği ve 19-31 Ekim'de gerçekleşecek olan turun fiyatı ise 3990 Avro'dur.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kendinizi Peru ve Bolivya'nın Gizemli Topraklarına Bırakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement