Kurumsalhaberler.com, 11.liderlik Zirvesi'ne İletişim Sponsoru Olarak Destek Veriyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kurumsalhaberler.com, 11.liderlik Zirvesi'ne İletişim Sponsoru Olarak Destek Veriyor

Kurumsalhaberler.com, 11.liderlik Zirvesi\'ne İletişim Sponsoru Olarak Destek Veriyor

Yerli ve yabancı önemli firmaların CEO'ları ve direktörleri ile liderlik konusunda kendini yetiştirmek isteyen yönetici adaylarını buluşturan 11. Liderlik Zirvesi, 17 Nisan 2014'te İstanbul Sheraton Maslak Otel'de gerçekleşecek.

17.04.2014 17:31

Yerli ve yabancı önemli firmaların CEO'ları ve direktörleri ile liderlik konusunda kendini yetiştirmek isteyen yönetici adaylarını buluşturan 11. Liderlik Zirvesi, 17 Nisan 2014'te İstanbul Sheraton Maslak Otel'de gerçekleşecek.

11 yıldır başarılı bir şekilde devam eden Liderlik Zirvesi'nde, alanında uzman katılımcılarla benzersiz bir bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, yönetim otoriteleri ve saygın akademisyenlerden oluşan değerli konuşmacıların yer alacağı zirvede Liderlik, Vizyon, Sorun Çözme, Ekip Oluşturma ve Yönetme, Planlama ve Etkili iletişim kurma gibi önemli konular ele alınacak.

Türkiye'de lider yöneticilerin yetişmesi ve gelişmesine büyük katkıda bulunan 11.Liderlik Zirvesi'nde, bugüne kadar Sakıp Sabancı, Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, Kadir Has, Ahmet Zorlu gibi önemli liderlere takdim edilen, iş dünyasının en saygın ödüllerinden olan "Liderlik Onur Ödülleri" de sahiplerini buluyor.

Kurumsalhaberler.com yönetici ortağı Aslı Özyağmur Buyurgan medya sponsorluğunu üstlendikleri organizasyon hakkında şunları söylüyor; "Eduworks'ün liderlik ve yöneticilik üzerine düzenlediği ve on yıldır başarı ile sürdürdüğü Liderlik Zirvesi'ne sponsor olarak destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Bu önemli etkinlikte katılımcılar başarılı bir lider ve iyi bir yönetici olmanın sırrına vakıf olurken, iş dünyası profesyonelleriyle tanışıp iş bağlantılarını geliştirme fırsatı bulacaklar.

11.Liderlik Zirvesi hakkında detaylı bilgiye http://www.eduworks.com.tr/w adresinden, Kurumsalhaberler.com hakkında detaylı bilgiye http://www.kurumsalhaberler.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kurumsalhaberler.com, 11.liderlik Zirvesi'ne İletişim Sponsoru Olarak Destek Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement