Okul Alışverişi Bizde.com'dan Yapılır - Son Dakika
Basın Bültenleri

Okul Alışverişi Bizde.com'dan Yapılır

Okul Alışverişi Bizde.com\'dan Yapılır

Mini mini 1'ler, çalışkan 2'ler, liseli gençler, üniversiteliler.

12.09.2013 17:30

Mini mini 1'ler, çalışkan 2'ler, liseli gençler, üniversiteliler... Her yaştan öğrencinin okul ihtiyacı farklı farklıdır. Bizde.com'da okula yeni başlayan öğrenciden tutun, üniversitede okuyan öğrencinin ihtiyaçlarına kadar her şeyi en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Sadece öğrencilerin alışılagelmiş kırtasiye alışverişi değil öğrenci evine alınabilecek kaliteli ve en ekonomik ev eşyalarına kadar binlerce ürünü bulabilirsiniz. Üstelik bu ürünleri kredi kartı ile almak zorunda da değilsiniz. Her türlü ihtiyaçlarınızı 'Kapıda ödemeli alışveriş' sistemi ile rahatça yapabilirsiniz.

Şimdi şöyle bir bakalım, mini mini 1'ler, çalışkan 2'ler, liseli gençler ve üniversiteli öğrenciler ne ister?

İlköğretim öğrencilerinin okul ihtiyaçları; Renkli defter, kalem, kalem kutusu, boya malzemeleri, resim defteri, güzel yazı defteri, müzik defteri say say bitmez çeşit çeşit defterler. Bütün bu malzemeleri taşımak içinse çekçekli okul çantaları ilgisini çeker. Üstelik birde sevdiği süper kahramanlar bu çantalarda ise görev tamamdır. Renkli kırtasiye setleri, elektronik sözlük, mataralar, beslenme çantası, boya kalemleri, çocuk kitapları, etiket, suluboya, blok flüt çaylak öğrencinin vazgeçilmezleri arasındadır.

Genç liselimin ihtiyaçları ise hiç bitmez. Malum üniversite sınavına hazırlanacak. LYS test kitabı, soru bankası, Adidas sırt çantası, çalışma masası, yazıcı/printer, masa lambası, not defteri, kalem, silgi, tablet bilgisayar, cep telefonu, spor ayakkabı, MP3 çalar, gitar, sweatshirt, eşofman, Converse ayakkabı ve liseli genç modası ürünlerine bir tıkla ulaşabilirsiniz. Bir de masasına kuru üzüm, leblebi koyun ki; enerji versin.

Üniversite demek hayata başlamak, ayaklarının üzerinde durmak demek diyenlerin ihtiyaçları liste liste sıralanır. Eh üniversiteye girmiş o kadar; Casper, HP, Acer, Dell, Apple gibi ünlü markaların notebook veya masaüstü bilgisayarları, harici disk, tablet bilgisayar, cep telefonu ya da bir oyun konsolu onlara çok yakışır. Evleri veya yurt hayatları için tabaktan bardağa, bardaktan çatal kaşık takımına kadar her şey şart. Bunların bonusu olarak da tencere, yatak, nevresim, ısıtıcı, çalışma masası lazım olur. Uygun bütçeye bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın ve daha nicelerini bizde.com'dan 'Kapıda ödemeli kargo' ile satın alabilirsiniz.

Bizde.com, 'Aradığınız her şey bizde!' sloganıyla 2006 yılında yüzde 100 yerli sermaye ve Türk mühendislerinin çalışmaları ile e-ticaret sektöründe yayın hayatına başlamıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bizde.com, kullanıcılarının düşünceleri ve istekleri doğrultusunda her geçen gün kendini yenileyerek geliştirmektedir. Bu sebeple siteyi kullanıcı dostu bir site olarak tanımlayabiliriz. Üyelerin ürünleri sahibinden sıfır veya ikinci el alıp satabildikleri bizde.com, kredi kartı ile yapılan alışverişlerde 3D güvenlik sistemiyle desteklenmekte olup kapıda ödemeli alışveriş ve havale yoluyla ödeme seçeneğini de kullanıcılara sunulmaktadır.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Okul Alışverişi Bizde.com'dan Yapılır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement