Kahramanmaraş'ta soğuk hava etkisini gösterdi, Nurhak Dağı ilk karla beyazladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kahramanmaraş'ta soğuk hava etkisini gösterdi, Nurhak Dağı ilk karla beyazladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kahramanmaraş\'ta soğuk hava etkisini gösterdi, Nurhak Dağı ilk karla beyazladı

Kahramanmaraş genelinde sıcaklıkların hissedilir düşmesiyle yüksek kesimlerde kışın ilk kar manzaraları görüldü. Bölgenin en yüksek noktalarından Nurhak Dağı yağan karla beyaza bürünerek kartpostallık görüntüler oluşturdu. Bölge halkı da kışın gelişini hissetmeye başladı.

Kahramanmaraş genelinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde soğuk hava etkisini gösterdi. Nurhak Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı.

Kahramanmaraş genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte kış mevsiminin ilk kar manzaraları görülmeye başlandı.

Bölgenin en yüksek noktalarından biri olan Nurhak Dağı, yağan karla birlikte beyaza bürünerek kartpostallık görüntüler oluşturdu. Zirvede ortaya çıkan kar manzarası görsel şölen sundu. Bölge halkı da kışın gelişini hissetmeye başladı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.