AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Çalışan Gazeteciler Günü ve göreve gelişinin birinci yılı dolayısıyla, milletvekillerinin de katıldığı basın toplantısında teşkilat faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Yargıtay Başkanlığı'nın 2 Ocak 2026 tarihinde açıkladığı resmi üye verilerine ilişkin basın açıklamasında bulundu.
Kütahya Lisesi'nin tarihi binası için restorasyon ihalesi 27 Ağustos'ta yapılacak.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Belediye Meclisi toplantısında esnafı mağdur eden ön bahçe kullanımı ve su fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erenler, zorunlu bağış uygulamalarına karşı olduklarını ve başkanın sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda ele alınan önemli konuları kamuoyuyla paylaştı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler'in annesi Azize Çetin, cenaze töreniyle defnedildi.
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, şehirdeki projeler ve hizmetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Kütahya'da AK Parti, Kurban Bayramı dolayısıyla program düzenledi, Erenler Filistin'e vurgu yaptı.
DPÜ'de düzenlenen panelde Ceyda Çetin Erenler, kadınların siyasetteki rolünü vurguladı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, 8. Olağan Büyük Kongresi'nin coşkulu bir şekilde tamamlandığını belirterek, liderleri Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye Yüzyılı'nın inşasına devam edeceklerini vurguladı ve 'Yeni hedefler, yeni zaferler için durmak yok' dedi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Erenler, 23 Şubat'taki kongreye binin üzerinde katılım beklediklerini duyurdu.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Aslanapa'da yapılacak Toros Gaz Dağıtım İstasyonu ve TOKİ sosyal konut projesi hakkında bilgi vererek, Kütahya'nın ekonomik kalkınmasının süreceğini vurguladı. Erenler, projelerin yerel yaşamı iyileştireceğine değindi.
AK Parti Kütahya İl Kongresi'nin ardından hızlı bir başlangıç yapan Ceyda Çetin Erenler, Osmanlı'nın Devlet Ana'sı Hayme Ana'nın torunu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, 23 Şubat Pazar günü Ankara'da düzenlenecek 8. Olağan Büyük Kongre'ye vatandaşları davet etti.
Kütahya'nın Gediz ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kütahya İl Başkanlığına seçilen Ceyda Çetin Erenler'i ziyaret ederek başarılar diledi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Isparta-Burdur-Antalya hızlı tren hattının etüt proje çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti, sağlık yatırımlarını görüştü.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, 12 projeden oluşan Kütahya Turizm Master Planı'nın hayata geçirilmesi için bilgilendirme toplantısına katıldı. Erenler, projenin Kütahya'nın turizm potansiyelini artıracağını vurguladı.
Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Özdemir, AK Parti İl Başkanı Erenler'i ziyaret etti.
Kütahya OSB Yönetim Kurulu, yeni İl Başkanına tebrik ziyaretinde bulundu ve iş birliği vurgulandı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler liderliğinde, Kütahya milletvekilleri istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda, Kütahya'nın her köşesine hizmet ulaştırma hedefi, projeler ve halk beklentileri ele alındı. Milletvekilleri birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Kütahya'nın kalkınması için çalışacaklarını ifade ettiler.
Filistinli Öğrenciler Kütahya Birimi, AK Parti İl Başkanı Erenler'e başarı dileklerinde bulundu.
Rektör Kızıltoprak, AK Parti İl Başkanı Erenler'e başarılar dileyip yapay zeka tablosu hediye etti.
AK Parti Kütahya 8. Olağan İl Kongresinde başkanlığa seçilen Ceyda Çetin Erenler, mazbatasını alarak görevine başladı.
AK Parti 8. Olağan Kütahya İl Kongresi'nde Ceyda Çetin Erenler, tek aday olarak başkanlığa seçildi. Kongre, Kütahya Yeni Spor Salonu'nda gerçekleştirildi ve seçim sonuçlarıyla birlikte yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Erenler, eski İl Başkanı Mustafa Önsay'a teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hizmet etme sözü verdi.
AK Parti Kütahya İl Başkanlığı 8. Olağan Genel Kurulu, 11 Ocak'ta Ceyda Çetin Erenler ile yapılacak.
Bakan Kirişciyi Vali Ali Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin, Erenler Belediye Başkanı Alim Işık ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Kirişciye Vali Çelik tarafından çini eserler takdim edildi. Vali Çelik daha sonra Bakan Kirişciye kentte yürütülen tarım ve ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında Akhisar ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.
İğne oyalarını ilmek ilmek işliyorlar Zengin bir çeşitliliğe ve köklü bir geçmişe sahip olan iğne oyası, Kütahyalı kadınların elinde yaşatılıyor.
AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, "15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağızve unutturmayacağız" dedi.