Denizli Devlet Hastanesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Aysun Şentürk Yıkılmaz, aneminin tek başına bir hastalık olmadığını söyledi. Yıkılmaz, her kansızlıkta demir kullanımının doğru olmadığını, altta B12 eksikliği veya talasemi taşıyıcılığı gibi nedenler bulunabileceğini belirtti.
Denizli Devlet Hastanesi kardiyoloğu, Dünya Kalp Günü'nde kalp sağlığı için erken farkındalık ve düzenli kontrolün önemini vurguladı. Sigara, hareketsizlik, sağlıksız beslenme, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol ve diyabet gibi risklerin önemli bir bölümünün önlenebileceğini söyledi.
Denizli'de lenfoma tanısı alan hemşire Hatice Demirciler ile otel çalışanı Mehmet Akşit, zorlu tedavi süreçlerinin ardından hastalığı yendi. Demirciler tedavisinin ardından kemoterapi ünitesinde görev alarak hastalara deneyimini aktarırken, kemik iliği nakli geçiren Akşit çalışma hayatına döndü.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki 7 katlı apartmanın 5. katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen 2 kişi Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Alerji Uzmanı Dr. Gülten Tunçerler, alerjik hastalıkların sanılandan sık görüldüğünü belirterek doğru tanı ve çocuğa özel tedavinin önemine dikkat çekti. Tunçerler, her döküntünün alerji, her öksürüğün astım olmadığını vurgulayarak gereksiz besin kısıtlamalarından kaçınılması gerektiğini söyledi.
Denizli Devlet Hastanesi'nden Uzm. Dr. Elif Burcu Bağçeli, okula yeni başlayacak çocuklarda görülen kaygının normal olduğunu, ailelerin sakin ve tutarlı davranması gerektiğini söyledi. Belirtilerin şiddetli ve uzun süreli olması halinde uzmana başvurulmasının önemli olduğunu ifade etti.
KBB, Göz, Jinekolojik Onkoloji ve Yetişkin Alerji poliklinikleri 24 Ağustos'ta yeni adresinde hizmet verecek.
Denizli Devlet Hastanesi, kanser tedavisinde kullanılan LINAC cihazını yenileyerek hizmete sundu.
Beyin Cerrahı Zeki Dağlıoğlu ve kızı Zeliha, Denizli Devlet Hastanesi'nde birlikte çalışıyor.
Op. Dr. Zeki Dağlıoğlu ve kızı Dr. Zeliha Dağlıoğlu, Denizli Devlet Hastanesi'nde birlikte çalışıyor.
Denizli Devlet Hastanesi'nde tavan çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı, sağlık durumları iyi.
Depreme dayanıksız raporu alan Denizli Devlet Hastanesi'nde B bloktaki tavan çöktü, hastalar tahliye edildi.
2017 yılında kolon ve kirişlerinin yüzde 90 oranında çürük olduğu ve yapının olası bir depremde yıkılabileceği rapor edilen Denizli Devlet Hastanesi'nde tavan çöktü. Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki 6.1'lik depremden 1 gün sonra yaşanan facia sonrası çok sayıda sendika, Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulunarak hastanenin bir an önce tahliye edilmesini talep etti.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğrayan kişi, hastaneye kaldırıldı. Merkez Efendi Mahallesi'nde plakasız motosiklette bulunan kar maskeli iki kişi, kaldırımda yürüyen Berat Berkin T'ye tabancayla ateş açtı. Yaralanan T, sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Denizli Devlet Hastanesi'nde sosyal hizmetler uzmanı olarak çalışan Şahin Çakar, çocukluğundan beri hayalini kurduğu hukuk fakültesi diplomasını, kucağındaki 15 aylık kızı Sofya Çakar ile birlikte aldı. Çakar, eşinin doktora tezini teslim ederken kızının şahit olduğunu belirtti. Şahin Çakar, çalışma hayatını sonlandırarak hukuk eğitimine odaklandı ve mezuniyet törenine kızı ve eşiyle birlikte katıldı. Çakar, kızının da ileride avukat olmasını istediğini söyledi.
Denizli Devlet Hastanesi bahçesinde silahlı saldırı sonucu yaralanan O.Y.'nin kimlik bilgilerini tespit eden polis ekipleri, eş zamanlı operasyon düzenleyerek 7 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.A.D'nin ifadesinde, O.Y. ile aralarında husumet bulunduğunu ve kendisine ateş edildiğini söylediği belirtildi.
CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Şehir Hastanesi'nin 2020 yılından bu yana dört kez ihaleye çıkılmasına karşın bir türlü tamamlanmamasını eleştirdi. Arpacı, ayrıca Denizli'de Emniyet Müdürlüğü binası ile Denizli Devlet Hastanesi'nin deprem riski taşıdığını belirtti ve acil olarak yeni binaların yapılması gerektiğini söyledi. Arpacı, yapılan ihalelerdeki maliyet artışını da eleştirerek, vatandaşların hayatının önemini sorguladı.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, bir şahıs kız meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi çalıştığı tekstil atölyesinde bıçakla ağır yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından aranıyor. Yaralanan kişi ise Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi gören yakınlarının hayatını kaybettiği bilgisi alan acılı aile, uyarılara aldırış etmeyerek yoğun bakım ünitesine girdi. Aile üyeleri, yakınlarının cenazesi başında ağıt yakarken, görevlilerle tartışma yaşadı. Güvenlik görevlileri tarafından güçlükle dışarı çıkartılan aile üyeleri ile görevliler arasında sözlü tartışma yaşandı.
Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan bir hasta hayatını kaybettikten sonra, hasta yakınları yoğun bakım servisine zorla girerek sağlık çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Olaya müdahale eden güvenlik ve polis ekipleri, 7 kişiyi gözaltına aldı. Polis, İl Sağlık Müdürlüğünün şikayeti üzerine soruşturma başlattı.