ABD polisinden filmleri aratmayan operasyon! Yangında mahsur kalan bebek işte böyle kurtarıldı - Son Dakika
Dünya

ABD polisinden filmleri aratmayan operasyon! Yangında mahsur kalan bebek işte böyle kurtarıldı

ABD'nin Florida eyaletinde bir apartmanda çıkan yangın esnasında balkonda mahsur kalan 1 yaşındaki kız bebeğin kurtarılma anları, polisin vücut kamerasına saniye saniye kaydedildi.

26.04.2022 12:48  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan sabah erken saatlerde yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, alevler içindeki 3 katlı apartman sakinlerini tahliyeye başladı. Polis memuru William Puzynski, 3'üncü kat balkonunda mahsur kalan 1 yaşındaki küçük kız bebek, annesi ve büyükannesini kurtarmak için balkona tırmanmaya başladı. Anne, ikinci kat balkonuna ulaşan Memur Puzynski'ye 1 yaşındaki bebeği uzattı ve küçük kız kurtarıldı.

ABD'de 1 yaşındaki bebeğin yangından kurtarılma anları kameraya yansıdı

POLİSİN 3. KATA TIRMANMA ANI KAMERAYA YANSIDI

Yetkililer daha sonra itfaiye merdiveni yardımıyla anne ve büyükannenin de kurtarıldığını belirtti. Açıklamada olayda can kaybı olmadığını ve küçük bebeğin sağlıklı olduğu ifade edildi. Polis açıklamasında, Memur Puzynski'nin balkona tırmanmadan önce kamera takılı yeleğini çıkartıp yere bıraktığı ve tesadüf eseri kameranın tüm olayı kaydettiğini vurguladı.

ABD polisinden filmleri aratmayan operasyon! Yangında mahsur kalan bebek işte böyle kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD polisinden filmleri aratmayan operasyon! Yangında mahsur kalan bebek işte böyle kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement