Aliyev: "Serj Sarkisyan Bir Cümlede Dört Yalan Söyleyebiliyor" Dedi - Son Dakika
Dünya

Aliyev: "Serj Sarkisyan Bir Cümlede Dört Yalan Söyleyebiliyor" Dedi

Aliyev: "Serj Sarkisyan Bir Cümlede Dört Yalan Söyleyebiliyor" Dedi

Azebaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Bakü'de konuşma yaparken; Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın bir cümlede dört yalan söylediğini ifade etti.

04.06.2016 14:54  Güncelleme: 16:42

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Dünya Azerbaycanlılarının 4 .Kurultayı'nda konuşma yapan Aliyev, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın bir cümlede dört yalan söyleyebildiğini ifade ederek, Sarkisyan'ın "Guinness rekorlar kitabı" na dahil edilmesini teklif etti.

"ERMENİSTAN, AZERBAYCAN GERÇEĞİNİ GÖLGELİYOR"

Kurultaya dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan diaspora kuruluşlarının yöneticileri, temsilcileri, aktif Azerbaycanlılar katıldı.

Aliyev, Ermenistan yönetiminin özellikle Nisan ayındaki çatışmalarla ilgili çelişkili açıklamalarla Azerbaycan gerçeğini gölgelemeye çalıştığını vurguladı.

BİR CÜMLEDE DÖRT YALAN

Aliyev, "Ben bir cümlede dört kez yalan söyleyen ikinci başkan tanımıyorum. Bu, mutlaka" Guinness rekorlar kitabı"nda olmalıdır. En azından, Ermenistan dünyada herhangi bir alanda birinciliği elde eder " dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Aliyev: 'Serj Sarkisyan Bir Cümlede Dört Yalan Söyleyebiliyor' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ADEM: ERMENİLER MAŞADIR AZERİ TOPRAĞINI İŞKAL EDER MADURA OYNAR HAMİLE KADINLARIN KARNINI DEŞER ÇOCUKLARI SÜNGÜLER KATLİAMA UĞRADIK DER BU NASIL BİR İLLET MİLLETTİR BE 34 1 Yanıtla
    Aslan : o dediğin işler bu ülkede yapıldı 1 0
  • GLIROVSKI: SANKI KENDISI COK SALAM,pis ALIJEV 3 9 Yanıtla
  • asyalı: sana söylüyorum deli sığırı bugün azerbaycan bizden çok modern daha zengin ve daha güvenli biz de birz teknoloji montajı ileri. çıkar kafanı kumdan ve meleme 2 2 Yanıtla
  • Ceko: Adamsın seviyoruz seni 1 1 Yanıtla
  • 21 amed: Niye bu sarkizyanda akp li mi yalan onların mesleği 1 0 Yanıtla

Advertisement