Bakan Göktaş, Katar'da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu'na katıldı - Son Dakika
Dünya

Bakan Göktaş, Katar'da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu'na katıldı

Bakan Göktaş, Katar\'da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu\'na katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar'da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu'na katıldı. Bakan Göktaş, foruma ilişkin açıklamasında, 'Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve aileyi güçlendirmeye yönelik uluslararası alanda örnek teşkil eden politikalarımız sebebiyle onur konuğu olarak davet edildiğimiz forumun '2030'un Ötesine, Çok Boyutlu Sosyal Kalkınmaya Doğru İlerlemek' başlıklı açılış oturumuna katıldık. Forumun önemli açılımlara vesile olmasını diliyorum' dedi.

07.02.2024 12:44  Güncelleme: 02:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar'da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu'na katıldı.

Bakan Göktaş, foruma ilişkin açıklamasında, "Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve aileyi güçlendirmeye yönelik uluslararası alanda örnek teşkil eden politikalarımız sebebiyle onur konuğu olarak davet edildiğimiz forumun '2030'un Ötesine, Çok Boyutlu Sosyal Kalkınmaya Doğru İlerlemek' başlıklı açılış oturumuna katıldık. Forumun önemli açılımlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bakan Göktaş, Katar'da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu'na katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement