Balkona bağladığı adamın gözlerini kapatıp boğazını kesti - Son Dakika
Dünya

Balkona bağladığı adamın gözlerini kapatıp boğazını kesti

İspanya'nın turistik bölgesi Costa Del Sol'da bir adam otelin balkonundaki korkuluklara bağlayıp gözlerini kapattığı adamın boğazını kesti. O anlar kameraya yansıdı.

02.08.2019 15:48  Güncelleme: 15:06

İspanya'nın turistik bölgesi Costa Del Sol'da bir adam otelin balkonundaki korkuluklara bağlayıp gözlerini kapattığı adamın boğazını kesti.

Gözlerini kapattığı iç çamaşırlı adamın boğazından kanlar akarken adamın kendisini aşağıda izleyen insanlara bağırdığı görülüyor.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine çağrılan polis, aynı katta kalan bir İngiliz çiftin kendilerine anahtarı vermesi üzerine polis, otelin odasına girip o sırada aşağıda kendisini izleyen insanlara cep telefonu ve bıçak fırlatan adamı gözaltına aldı.

NEDEN SALDIRDIĞI BİLİNMİYOR

Saldırıya uğrayan adam, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye götürüldü. Saldırganın neden böyle bir şey yaptığı henüz bilinmiyor.

Balkona bağladığı adamın gözlerini kapatıp boğazını kesti

Son Dakika Dünya Balkona bağladığı adamın gözlerini kapatıp boğazını kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Hg: Avrupa çok medeni!!! 35 11 Yanıtla
    Mert: Evet bizde hiç böyle şeyler olmuyor haklısın. Bizde son 24 saatte neler olmuş bak bakalım haberlere. Sorunları kabullenip özeleştiri yapacağımıza, iyileştirmeye uğraşacağımıza, senin gibiler yüzünden boş teneke gürültüsünden öteye gidemiyoruz. 10 2 Hg: Mert bey haçlı seviciliği yapmayın öz eleştiriyi herzaman yapıyoruz hangi devirde yaşıyoruz diri diri Boğaz kesme hoşuna gidiyorsa annen baban veya kardeşine yapılsa böyle konuşmazsın kuru gürültü yapma burda 3 5
  • Fikret : Adi mahluk 22 0 Yanıtla
  • vahit: kurban bulamamış zavallı bu tarafa gelde hayırına bir koç kes 8 11 Yanıtla
  • Geveri: Ben şunu anlamiyorum elleri bağli adam fa oburunden kalip olarak hiçte az deil. Bu zavalli hiç mi mucadele etmemiş direnmemiş ulan öleceksenizde dayak yiyeceksenizde bari direnin belki bu direnciniz karşidaki zalimi faşisti dize getirir. Hemen teslim olmayin 13 0 Yanıtla
  • Karizma: İkisinde homo hallerinden ve donundan belli. Anlaştıkları parayı vermemiştir. 5 6 Yanıtla
    Demek ki: Sen de 5 1
  • 113457: Bu aralar bu tur bogaz kesme olaylari Artti. Rabbim kotu insanlarin şerrinden korusun. 9 1 Yanıtla
  • MiGpi9s gerella urop: Hahaha 2 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement