Batık gemiden çıkartılan mürettebatın kimliği tespit edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batık gemiden çıkartılan mürettebatın kimliği tespit edildi

24.11.2023 12:42  Güncelleme: 12:45

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan Kafkametler Gemisi'nin kayıp mürettebatından birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Otopsi işlemleri sonucunda cenazenin geminin 2. kaptanı Hıfzı Tarhan'a ait olduğu belirlendi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemiden çıkartılan 2. Kaptan Hıfzı Tarhan'ın cenazesi İstanbul'a gönderildi. Gemiden çıkartılan iki mürettebatın daha cansız bedeni kimlik tespiti için hastane morguna kaldırıldı.

Kdz. Ereğli ilçesinde 19 Kasım günü kuvvetli fırtınada batan Türk Gemisi Kafkametler'in kayıp 10 mürettebatından 2. Kaptan Hıfzı Tarhan'ın kimlik tespiti ve otopsi işlemleri tamamlandı. İşlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alınan Tarhan'ın cenazesi defnedilmek üzere İstanbul'a getirildi.

Öte yandan dalgıçlar tarafından çıkartılan iki mürettebatın daha cenazesi otopsi işlemleri için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Mürettebatların kimlik tespiti ve otopsi işlemlerine başlanırken kayıp 7 mürettebatı arama kurtarma çalışmaları sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Batık gemiden çıkartılan mürettebatın kimliği tespit edildi - Son Dakika


Advertisement