Belediye Başkanlarından 'Gangnam'lı Tanıtım - Son Dakika
Dünya

Belediye Başkanlarından 'Gangnam'lı Tanıtım

Belediye Başkanlarından \'Gangnam\'lı Tanıtım

Danimarka'nın Sydfyn Bölgesi Belediye Başkanları, belediyelerini 'Gangnam Style' dansı ile tanıttı.

13.04.2013 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Danimarka'nın Sydfyn Bölgesi Belediye Başkanları, belediyelerini 'Gangnam Style' dansı ile tanıttı. Svendborg, Faborg-Midtfyn, Langeland ve Aero belediye başkanları, Gangnam Style şarkısını kendi dillerinde 'Fyn Er fin' (Fyn çok güzel) adı altında söyleyerek, internetteki video paylaşım sitesine yükledi.

Şarkı söylerken aynı zamanda dans eden 4 belediye başkanı, amaçlarının, Fyn Adası'nda işsizleri iş sahibi yapabilmek için gösterdikleri çaba ve şehirlerinin güzelliklerine dikkat çekmek olduğunu söyledi. İnternete yükledikleri dansları binlerce kişi tarafından izlenen 4 belediye başkanından Svendborg'un Sosyal Demokrat Belediye Başkanı Kurt Sörensen, şöyle dedi:

"Paylaştığımız video, işsizlere yönelik düzenlediğimiz bir konferansa dikkat çekmek için çekilmişti. Bu kadar çok ilgi göreceğini tahmin etmiyorduk. Video sosyal paylaşım sitelerinde binlerce kişi tarafından izlendi. Şehirlerimizin ve genel olarak Fyn adasının tanıtımı açısından memnuniyet verici."

Muhafazakar Partili Aerö Belediye Başkanı Karsten Landro da görüntülere gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirterek, "Belediye başkanları olarak bazen çok ciddi ve sıkıcı oluyoruz. Gangnam dansı yaptığımız video görüntüleri bizim diğer yönümüzü de gösteriyor. Belediyelerimizin güzelliklerine ve yaptığımız iyi işlere dikkat çekmek için neşeli bir yol seçtik. Amacımıza ulaştığımızı ve şehirlerimiz için dikkat çektiğimizi sanıyorum" dedi. Belediye Başkanları bazı kişilerin görüntüleri gördükten sonra kendilerine güldüklerini ama çoğunluğun takdirle karşıladığını söyledi.

DHA(GE/İD)

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Belediye Başkanlarından 'Gangnam'lı Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement