Bob Dylan Nobel Ödül Töreni'ne Katılmayacak - Son Dakika
Dünya

Bob Dylan Nobel Ödül Töreni'ne Katılmayacak

Bob Dylan Nobel Ödül Töreni\'ne Katılmayacak

2016 Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen Amerikalı müzisyen Bob Dylan, 10 Aralık'ta Stockholm'de yapılacak ödül törenine katılamayacak.

17.11.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen Amerikalı müzisyen Bob Dylan, 10 Aralık'ta Stockholm'de yapılacak ödül törenine katılamayacak. İsveç Kraliyet Bilim Akademisi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Dylan'ın kendilerine yeni ulaşan mektubuyla, Aralık ayında hiç boş vakti olmadığını belirterek, törene katılmayacağını ilettiği ifade edildi.

Açıklamada, Dylan'ın mektubunda ödülü almaktan büyük onur duyduğuna dair cümlelerin de bulunduğu vurgulandı. Dylan, "Amerikan müziğinde yeni şiirsel anlatım yarattığı için" Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülmüştü.

Auteur:

Tags:Gepost: 17 november 2016

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Bob Dylan Nobel Ödül Töreni'ne Katılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement