Fransa'da bulunan bürosuna saldırı gerçekleştirilen Charlie Hebdo dergisinin, son sayılarından birinde saldırının Ocak ayı içinde olabileceğine dair bir karikatür yayınladığı ortaya çıktı.
Fransa'nın başkenti Paris'teki bürosuna saldırı düzenlenen Charlie Hebdo dergisi, Ocak ayı içerisinde yayınlanan bir karikatüründe saldırı olabileceğine dair bir karikatür paylaştığı ortaya çıktı. Yayınlanan karikatürde "Fransa'da hala saldırı yok" başlığı atıldığı ve "Beklenen? Ocak ayının sonuna kadar bekleyin" yazıldığı görüldü.
2012 yılında Hz. Muhammed'e hakaret eden bir karikatür yayınlayan dergide son olarak IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi ile ilgili bir karikatür yayınlanmıştı. - PARİS
Son Dakika › Dünya › Charlie Hebdo'nun Yayınladığı Bir Karikatürde Saldırıyı Tahmin Ettiği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?