Fransa'nın batısında bulunan Niort şehrine yakın Germond-Rouvre kentinde bir çift posta kutularının yanında insan kemikleri buldu.
ÇİÇEK DİKMEK İSTEDİ, KABURBA KEMİKLERİYLE KARŞILAŞTI
Çiçek dikme amacıyla otları söken kadın kaburga kemiği bulduğunu ifade etti. Kocasını çağıran kadın ve eşi biraz daha kazdıktan sonra kafatası ve vücudun diğer kemiklerini de buldu.
KEMİKLER TOPLANIP ANALİZ MERKEZİNE GÖNDERİLDİ
Çift, jandarmaya haber verdikten sonra araştırma görevlileri kalıntıları toplayıp analiz merkezine yolladı. İlk incelemelerin kemiğin yaşını ortaya çıkarması bekleniyor.
DÜZENLİ GÖMÜLMÜŞ KEMİKLER 1000 YILLIK
Öte yandan, birkaç sene önce kemik kalıntıları bulunan yerin biraz ötesinde düzenli gömülmüş kemikler bulunduğu ve araştırmaların bu kemiklerin yaşının 1000 yıl olduğunu ortaya çıkardığı biliniyor.
Son Dakika › Dünya › Çiçek Dikmek İsterken, İnsan Kemikleriyle Karşılaştılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.