Çiçek hastalığı yeniden hortluyor mu? Bill Gates'in adını sır gibi sakladığı yeni salgın çiçek virüsü - Son Dakika
Dünya

Çiçek hastalığı yeniden hortluyor mu? Bill Gates'in adını sır gibi sakladığı yeni salgın çiçek virüsü

2015 yılında söylediği koronavirüs benzeri bir salgının yayılacağı teorisi doğru çıkan Gates'in son açıklaması dikkat çekti. Bill Gates, "Yeni bir salgın daha yaşayacağız" sözleriyle dünya gündeminde yer aldı. Gates'in bahsettiği yeni ölümcül virüsün çiçek virüsü olduğu iddia edildi.

21.02.2022 09:25  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 yılında dünyanın koronavirüs benzeri bir salgın ile karşı karşıya kalacağını söyleyen ve bu öngörüsü doğru çıkan Bill Gates, şimdi de koronavirüs sonrası dünyanın karşılaşacağı yeni virüs tehdidine dikkat çekti.

POTANSİYEL YENİ BİR PANDEMİ

CNBC'den Hadley Gamble'a konuşan Microsoft'un kurucu ortaklarından olan ve dünyanın en zengin isimlerinden biri olarak anılan Bill Gates, potansiyel yeni bir pandeminin muhtemelen koronavirüs ailesinden farklı bir patojenden kaynaklanacağını söyledi. Gates, "Bir salgın daha yaşayacağız. Bir dahaki sefere farklı bir patojen olacak" dedi. Dünyayı sarsan bu açıklama sonrası herkes yeni salgının nasıl bir virüsten kaynaklanabileceğini araştırmaya başladı.

BİLL GATES İKİ AY ÖNCE İSMİNİ PAYLAŞMIŞTI

Bazı uzmanlar Bil Gates'in sözünü ettiği ölümcül virüsün çiçek virüsü olduğunu iddia ediyor. Çünkü Bill Gates bundan iki ay önce verdiği bir özel röportajda bu hastalığın ismini açıklamıştı. Gates, yaptığı açıklamada dünyanın çiçek hastalığı ile karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulunmuştu.

YILLAR ÖNCE CİDDİ SORUNLARA YOL AÇMIŞTI

Bill Gates'in hisselerini devrettiği Gates Vakfı'nın son aylarda çiçek aşısı için ciddi yatırımlar yaptığına dikkat çekiliyor. çiçek hastalığı yıllar önce dünya üzerinde ciddi sorunlara yol açmış ve yapılan aşılama sonrası dünya üzerinden kaybolmuş bir hastalıktı. Bazı sağlık kuruluşlarının çocuklarda okul çağında yapılan ve kolda iz bırakan çiçek aşısına alternatif MRNA çiçek aşısı üretmeye başladıkları iddia ediliyor.

Çiçek hastalığı yeniden hortluyor mu? Bill Gates\'in adını sır gibi sakladığı yeni salgın çiçek virüsü

Son Dakika Dünya Çiçek hastalığı yeniden hortluyor mu? Bill Gates'in adını sır gibi sakladığı yeni salgın çiçek virüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Miraç YILMAZ: Covid virüsü yaptınız istediğiniz gibi tutmadı şimdi başka bir virüs çıkarıp insanları öldürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kendi şeyrani düzeninizi istiyorsunuz. Ama bu düzenin sahibi olan Allah size izin verirmi, başaramıyacaksınız... 16 1 Yanıtla

Advertisement