Covid-19: AB, üçüncü ülkelere uygulanan koruyucu ekipman ihracatına sınırlamayı bir ay daha uzattı - Son Dakika
Dünya

Covid-19: AB, üçüncü ülkelere uygulanan koruyucu ekipman ihracatına sınırlamayı bir ay daha uzattı

Covid-19: AB, üçüncü ülkelere uygulanan koruyucu ekipman ihracatına sınırlamayı bir ay daha uzattı

Avrupa Birliği (AB), Covid-19 tedbirleri çerçevesinde 3'üncü ülkelere kişisel koruyucu ekipman ihracatının ön izne tabi tutulmasını 30 gün daha uzatma kararı aldı.

24.04.2020 16:21

Avrupa Birliği (AB), Covid-19 tedbirleri çerçevesinde 3'üncü ülkelere kişisel koruyucu ekipman ihracatının ön izne tabi tutulmasını uzatma kararı aldı.

AB Komisyonu, salgın nedeniyle üye ülkelerde kişisel koruyucu ekipman arzının korunmasına yönelik yeni tedbirler alındığını bildirdi.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Covid-19: AB, üçüncü ülkelere uygulanan koruyucu ekipman ihracatına sınırlamayı bir ay daha uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement