Dört Kadın Tarafından Çırılçıplak Soyulup Dövüldü - Son Dakika
Dünya

Dört Kadın Tarafından Çırılçıplak Soyulup Dövüldü

Dört Kadın Tarafından Çırılçıplak Soyulup Dövüldü

Çin'de bir kadın, beraber olduğu erkeğin eşi ve onun üç kadın arkadaşı tarafından sokak ortasında çırılçıplak soyulup feci şekilde dövüldü.

14.10.2014 11:50  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in doğusundaki Henan eyaletine bağlı Puyang kentinde sokak ortasında bir rezalet yaşandı. Bir kadın, beraber olduğu erkeğin eşiyle onun üç kadın arkadaşı tarafından sokak ortasında feci şekilde cezalandırıldı. Aldatılan kadın ve arkadaşları, kadını çırıplak soyup sokak ortasında dövdüler. Yoldan geçen yüzlerce kişinin sadece seyretmekle yetindiği olay kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

ÇIRILÇIPLAK SOYULDU

Polis yetkililerinin ifadesine göre Lin Yao Li adlı 38 yaşındaki kadın evli bir erkekle beraber olduğu için aldatılan kadın ve üç kadın arkadaşı tarafından Puyang kentinin en işlek alışveriş caddesinde durdurularak üstündeki giysiler zorla yırtılıp çırılçıplak soyuldu.

DÖRT KADIN AYNI ANDA SALDIRDI

Dört kadın tarafından yere yatırılan kadın tekme darbeleriyle uzun bir süre feci şekilde dayak yerken, yanlarından geçen yüzlerce dayağın 'meşru' bir nedene dayandığı gerekçesiyle sadece seyretmekle yetindi. Dört kadın ancak hırsları geçtikten sonra kurbanı bırakırken, polis ancak kadının şikayetinden sonra olaydan haberdar oldu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Dört Kadın Tarafından Çırılçıplak Soyulup Dövüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ..: ey etmişler bekar erkeklere kıranmı girdi gidip evli adamı yoldan çıkarıyor aşifte bizim türkiyedede dolu bu gibi karılardan 16 8 Yanıtla
  • isim soyisim: Başka bi sitede aldatilan kadınlar hirslarini başka kadınlardan alabiliyor yazıyordu. Belki aldattığı kişi bu olmayabilir yazık önce kocasından sorsun bosasin şimdi o kıza hepsini sokak ortasında aynısını yapsa iyi mi Başka yollar da var bu kadarı günah gerçi Çinliler insanliktan ne anlar öbür dünyada verecek kim ne yaptıysa günahıni. 6 1 Yanıtla

Advertisement