Dünyada en büyük cinsel organa sahip ülkeler açıklandı! Listede dikkat çeken Türkiye detayı - Son Dakika
Dünya

Dünyada en büyük cinsel organa sahip ülkeler açıklandı! Listede dikkat çeken Türkiye detayı

Dünyada en büyük cinsel organa sahip ülkeler açıklandı! Listede dikkat çeken Türkiye detayı

İngiltere'de bir sağlık kuruşu tarafından 86 ülkenin verileri incelenerek, "Ülkeler arası erkek cinsel organ boyu" listesi oluşturuldu. 6.93 inç yani 17.52 cm ile Ekvador'un zirvede yer aldığı listeye Türkiye ise 5.5 inç yani 13.97 santim ile son sıralardan dahil oldu.

18.04.2022 17:11  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan erkeklerin cinsel organ boyutları sık sık bir liste halinde açıklanıyor. Son olarak İngiltere'de bir sağlık kuruluşu tarafından "En büyük cinsel organa sahip" ülkelerin araştırması yapıldı. Araştırma kapsamında Google'a yüklenen veriler üzerinden 86 ülkenin ortalama cinsel organ boyutları incelendi.

ZİRVEDE EKVATOR VAR

Listenin zirvesinde 6. 93 inç, yani 17.52 cm ile Ekvator yer aldı. Ekvator'u sırasıyla 6.56 inçle Kamerun, 6.50 ile Bolivya ve 6.48 inç ile Sudan takip etti.

İNGİLİZLER BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Listede en büyük şoku yaşayan ülke ise İngiltere oldu. Daha yukarılarda çıkmayı bekleyen İngilizler, 5.17 inçle 66. sırada yer aldı.

TÜRKİYE SONLARDA

Türkiye de listede istenilen noktaya ulaşamadı. Türkiye, bu listeye 5.5 inç, yani 13.97 santimlik ortalama ile son sıralardan dahil oldu.

Son Dakika Dünya Dünyada en büyük cinsel organa sahip ülkeler açıklandı! Listede dikkat çeken Türkiye detayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement