Erzincan'dan Umre'ye Gidecek Vatandaşlara Eğitim Seminerleri - Son Dakika
Dünya

Erzincan'dan Umre'ye Gidecek Vatandaşlara Eğitim Seminerleri

Erzincan\'dan Umre\'ye Gidecek Vatandaşlara Eğitim Seminerleri

Erzincan İl Müftülüğü, 2023-2024 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonuna kayıtlı vatandaşlara umre eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenledi. Seminerlerde, umre ibadetlerinin nasıl sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde yerine getirileceği, umrenin manevi bir yenilenme fırsatı olduğu ve umredeki sembollerin anlamları gibi konular ele alındı.

25.10.2023 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Umre vazifesini yerine getirmek üzere Erzincan'dan kutsal topraklara gedecek vatandaşlara umre eğitim seminerleri düzenlendi.

Erzincan İl Müftülüğüne kayıt yaptırarak 2023-2024 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu; Servisli 11 günlük 10. tur, servisli 11 günlük 11. tur, servisli 15 günlük 12. tur, servisli 15 günlük 13. tur, servisli 24 günlük 9. tur, servisli 24 günlük 10. tura kayıtlı vatandaşlara umre eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi. Umre ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde, usulüne uygun ve şuurlu bir şekilde yerine getirebilmeleri, bu ibadeti manevi bir yenilenme fırsatı olarak değerlendirebilmeleri amacıyla umre eğitim bilgilendirme, irşad semineri, umre yolculuğuna çıkmadan önce maddi/manevi hazırlık, umrenin hikmeti, umrede ki sembollerin anlamı ve kadınlara özgü konular hakkında bilgiler verildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Erzincan'dan Umre'ye Gidecek Vatandaşlara Eğitim Seminerleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement