FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Yunan medyasına Türkiye nefretini bir kez daha gösterdi: Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor." - Son Dakika
Dünya

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Yunan medyasına Türkiye nefretini bir kez daha gösterdi: Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor."

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Yunan medyasına Türkiye nefretini bir kez daha gösterdi: Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor."

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen Yunan medyasına konuşarak Türkiye aleyhine propaganda yaptı. Terörist başı Gülen, ''Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor. Yunanistan, her zaman dünya kültürlerinin gelişimin sütunu olmuştur" dedi.

28.09.2022 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de 15 Temmuz gibi kanlı bir darbe girişiminde bulunan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Yunan medyasına konuştu. Gülen, konuşmasında son zamanlarda Türkiye ve Yunanistan arasındaki gerilimlere değinerek Türkiye'yi suçladı.

''ERDOĞAN ANLAMSIZ ŞEYLER SÖYLÜYOR''

Türk halkı sarhoşmuş gibi davranıyor diyen FETÖ lideri Gülen , ''Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor. Yunanistan, her zaman dünya kültürlerinin gelişimin sütunu olmuştur" ifadeleri ile bir kez daha Türkiye düşmanlığını ortaya koydu.

''BAZILARI SUYU BULANDIRMAYA ÇALIŞIYOR''

FETÖ elebaşı Gülen Yunanistan'ın teröristlere ev sahipliği yaptığın itiraf ederek, ''Yunanistan bu kadar insanı (FETÖ) ağırlamış küçük bir ülke. Bu son derece önemli bir şeydir, herkes tarafından kabul edilmelidir. Bazıları atmosferi bozmak, suları bulandırmak için canla başla çalışıyor'' dedi.

Son Dakika Dünya FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Yunan medyasına Türkiye nefretini bir kez daha gösterdi: Erdoğan, Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement