Fransa'da Polis, Kadın Terörist Hayat Boumeddiene'yi Arıyor - Son Dakika
Dünya

Fransa'da Polis, Kadın Terörist Hayat Boumeddiene'yi Arıyor

Fransa\'da Polis, Kadın Terörist Hayat Boumeddiene\'yi Arıyor

Fransa’da Kuaşi kardeşlerin ve market baskını yapan Amedy Coulibaly’nin düzenlenen operasyonlar sonrası öldürülmesine rağmen Fransız polisi, market baskınından kaçarak kurtulmayı başaran Hayat Boumeddiene’yi her yerde arıyor.

10.01.2015 13:51

Fransa'da Kuaşi kardeşlerin ve market baskını yapan Amedy Coulibaly'nin düzenlenen operasyonlar sonrası öldürülmesine rağmen Fransız polisi, market baskınından kaçarak kurtulmayı başaran Hayat Boumeddiene'yi her yerde arıyor.

Fransa'da Çarşamba günü Charlie Hebdo dergisine düzenlenen saldırının ardından sular bir türlü durulmuyor. Karikatür dergisini basan ve 12 kişiyi öldüren Kuaşi kardeşler, dün bir matbaada sıkıştırıldıktan sonra düzenlenen operasyonla öldürülmüştü. Bu sıralarda Paris'te bir başka noktadaysa Amedy Coulibaly bir marketi basarak onlarca kişiyi rehin almıştı. Dün akşam saatlerinde markete düzenlenen operasyon sonrası Amedy Coulibaly öldürülmüş, eşi Hayat Boumeddiene ise kaçmayı başarmıştı. Fransız polisi şimdi her yerde Boumeddiene'yi aramaya başladı.

Öte yandan, Fransız basınında yayınlanan bazı fotoğraflarda Boumeddiene'nin Coulibaly'yle evlendikten sonra hayatında yaşanan değişim açıkça görüldü. Fotoğraflarda çarşaflı olan ve yaylı tüfeklerle atış yaptığı görülen Boumeddiene'nin Coulibaly ile evlendikten sonra kapandığı dikkat çekti. - PARİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Fransa'da Polis, Kadın Terörist Hayat Boumeddiene'yi Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement